You are here

Ακόμα ένα έργο της Cyfield παραδίδεται σύμφωνα με το αρχικό του χρονοδιάγραμμα

17/02/2020 11:00
  • Το Capital Gate, ένα από τα πιο μοντέρνα γραφειακά κτήρια στην είσοδο της Λευκωσίας παίρνει ζωή

Ο Όμιλος Cyfield για άλλη μια φορά στέκεται αρωγός στις επιχειρήσεις που θέλουν να αναβαθμίσουν τις συνθήκες εργασίας τους και το εργασιακό τους περιβάλλον, παρέχοντας τους νέα γραφεία με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.

Το νέο συγκρότημα γραφείων με την ονομασία Capital Gate που ανέγειρε ο Όμιλος Cyfield βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού, εφαπτόμενο στο πάρκο Αθαλάσσας και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Πρόκειται για ένα κτίριο που αποτελείται από επτά ορόφους, ενώ διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης τεσσάρων επιπέδων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης.

Τα γραφεία υπόσχονται να ανανεώσουν ριζικά το εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης που τα επέλεξε, καθώς συνδυάζουν την άψογη αρχιτεκτονική και τον πρωτότυπο σχεδιασμό, με την πανοραμική θέα, εύκολα αντιληπτή από όλους τους ορόφους. Ταυτόχρονα, το roofgarden στο τελευταίο επίπεδο του κτιρίου είναι ιδανικό για όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης με θέα την υπόλοιπη Λευκωσία.

Το νέο αυτό έργο ολοκληρώθηκε με τους αναμενόμενους γρήγορους ρυθμούς του Ομίλου Cyfield και παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα,στην επιχείρηση που θα στελεχώσει το εσωτερικό του.

Διαχρονικά η αγορά ακινήτου για τον Κύπριο παραμένει από τις σημαντικότερες επενδύσεις μιας ολόκληρης ζωής. Γι’ αυτό και η Cyfield προσφέρει αυτές τις ιδανικές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: [email protected]

Web:https://cyfieldgroup.com/project/capital-gate