You are here

Altamira Real Estate: 300 νέα ακίνητα και ανανεωμένη ιστοσελίδα!

17/06/2021 08:48

Η Εταιρεία προσφέρει μία αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία, αναρτώντας εκατοντάδες νέα ακίνητα, σε όλες τις περιοχές της Κύπρου

Τη νέα, αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα παρουσιάζει η Altamira Real Estate με στόχο να προσφέρει μία ακόμα πιο συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία σε όσους αναζητούν το ακίνητο που τους ταιριάζει!

Εξερευνήστε εδώ την καινούρια ιστοσελίδα

Ενισχύοντας την ήδη ισχυρή της παρουσία, η Εταιρεία η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα ακινήτων της κυπριακής αγοράς και αποτελεί μέλος του κορυφαίου ευρωπαϊκού Ομίλου doValue, πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας ένα σύγχρονο ιστότοπο, με μοντέρνο και καινοτόμο σχεδιασμό, πλούσιο περιεχόμενο και εύκολη πλοήγηση για τον χρήστη ανεξαρτήτως συσκευής.

Η ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy είναι διαθέσιμη στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, στοιχεία, χάρτες και προδιαγραφές για το ευρύ φάσμα ακινήτων που διατίθεται προς πώληση. Επιστρατεύοντας ακόμη, εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας η Altamira Real Estate δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν ψηφιακά σε επιλεγμένα ακίνητα μέσα από τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού 3D Virtual Tours.

Εγκαίνια με 300 νέα ακίνητα

Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα της με 300 νέα επιλεγμένα ακίνητα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου.

Πρόκειται για οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, έργα ανάπτυξης καθώς και οικόπεδα και τεμάχια γης σε αστικές αλλά και αγροτικές περιοχές. Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας, έτσι ώστε να λαμβάνουν άμεσα πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο “My Altamira”, αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 6μ.μ..