You are here

Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτα εμπορικά ακίνητα για άμεση αξιοποίηση

27/03/2023 09:41
  • Τα ακίνητα είναι ιδανικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πωλούνται σε πολύ ελκυστικές τιμές

Εμπορικά ακίνητα ιδανικά για άμεση αξιοποίηση από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν τον επόμενο χώρο που θα στεγάσουν τις εργασίες τους, έχουμε εντοπίσει στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy.

Πρόκειται για μικρά ετοιμοπαράδοτα εμπορικά ακίνητα με σημαντικό αριθμό χώρων στάθμευσης σε πολύ ελκυστικές τιμές. Τα ακίνητα μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες επιχειρήσεων όπως φαρμακεία, χημεία, ιδιωτικά φροντιστήρια, κ.ά.. Εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, είναι κενά και μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα.

Βρίσκονται σε ανεπτυγμένες περιοχές με εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις καθώς και σε κεντρικές αρτηρίες των αστικών κέντρων, ενώ διαθέτουν ικανοποιητικό αριθμό χώρων στάθμευσης, είτε εντός είτε πλησίον τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση και συντήρηση, καθιστά το συνολικό ποσό της επένδυσης προσιτό, δεδομένου ότι αποφεύγεται το υψηλό ρίσκο της ανέγερσης και του χρόνου αποπεράτωσης μίας κατασκευής.

Πέντε μοναδικές προτάσεις από €240.000

Στην Κισσόνεργα της επαρχίας Πάφου εντοπίσαμε διώροφο κτήριο μικτής χρήσης, στην τιμή των €350.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής κατά την καλοκαιρινή περίοδο, κοντά σε πολυάριθμες υπηρεσίες και διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση στις όμορφες παραλίες της γύρω περιοχής. Σύμφωνα με τη συμφωνία διανομής το μερίδιο προς πώληση αντιστοιχεί στο βόρειο τμήμα του κτηρίου στο οποίο υπάρχουν δύο καταστήματα στο ισόγειο και ένα ημιτελές διαμέρισμα στον πρώτο όροφο. Επιπλέον, στη συμφωνία εντάσσεται και το βόρειο κενό οικόπεδο.

Το συνολικό μερίδιο προς πώληση αντιστοιχεί σε οικόπεδο 1.353 τ.μ.. Τα δύο καταστήματα είναι άδεια, πανομοιότυπα και διαθέτουν εσωτερικούς χώρους με εμβαδόν 43 τ.μ.. Όσον αφορά το διαμέρισμα, είναι ημιτελές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ακίνητο διαθέτει μεγάλο αριθμό χώρων στάθμευσης μπροστά από τα καταστήματα.

Στο Γέρι, στην επαρχία Λευκωσίας, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €310.000, ισόγειο κτήριο συνολικής έκτασης 387 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες και διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση στους γειτονικούς Δήμους και το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο, που χρησιμοποιείτο στο παρελθόν ως υποκατάστημα τράπεζας, είναι πλέον κενό και διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο κατασκευής και συντήρησης.

Σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Λακατάμειας στην επ. Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε κενό ισόγειο κτήριο με συνολικό εμβαδόν 110 τ.μ., στην τιμή των €240.000. Το κτήριο είναι ηλικίας 20 χρόνων και έχει μετατραπεί σε φροντιστήριο. Αποτελείται από συνολικά τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, ένα γραφείο, αποχωρητήρια και κουζίνα. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος για δραστηριότητες καθώς και χώρος στάθμευσης για οκτώ οχήματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει εστιατόριο συνολικού εμβαδού 354 τ.μ. στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας, το οποίο πωλείται στην τιμή των €350.000. Το ακίνητο τοποθετείται μόλις 380 μέτρα από την θάλασσα, ενώ διαθέτει άριστες προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και το αεροδρόμιο Λάρνακας. Το προνομιακό ακίνητο βρίσκεται σε μια περιοχή με μεγάλο αριθμό τουριστικών καταλυμάτων και έντονη δραστηριότητα κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το εστιατόριο είναι μέρος του οικιστικού συγκροτήματος «Λήμνος» και αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο εστίασης, αποχωρητήρια, κουζίνα, μπαρ και roof garden με θέα στη θάλασσα. Εξωτερικά 

Σε ελκυστική τοποθεσία, στο Φρέναρος της επαρχίας Αμμοχώστου, ξεχωρίσαμε διώροφο κτήριο μικτής χρήσης που πωλείται στην τιμή των €510.000. Το ακίνητο τοποθετείται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με το συνολικό εμβαδόν του τεμαχίου να είναι 1.784 τ.μ.. Το εμβαδόν του κτηρίου χωρίζεται σε 270 τ.μ. υπόγειο, 110 τ.μ. κυρίως κατάστημα, 200 τ.μ. βοηθητικοί χώροι καταστήματος και 235 τ.μ. διαμερίσματα στον όροφο. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι διατίθεται ως ενιαία ιδιοκτησία, ενώ είναι κατάλληλο για ενοικίαση αλλά και ιδιοχρησία.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.