You are here

Αναγνώριση του ΚΕΒΕ ως επίτιμο μέλος του Cyprus Fiduciary Association

09/05/2022 11:25

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το Cyprus Fiduciary Association (CYFA) ανακοινώνει την απόδοση στο Κυπριακό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), της ιδιότητας του επίτιμου μέλους του Συνδέσμου.

Η  επίτιμη αναγνώριση του ΚΕΒΕ στο CYFA, προήλθε ως αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας των δύο Οργανισμών, μετά από σχετική πρόταση του Συνδέσμου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον κλάδο των διοικητικών υπηρεσιών και αποτελεί θετικό ορόσημο στη συνεχή και κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των διάφορων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τομέας.

Ο κ. Χριστόφορος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής του CYFA ευχαρίστησε το ΚΕΒΕ για την αποδοχή της πρόσκλησης, σημειώνοντας ότι “η περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων του CYFA με τον κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύνδεσμο και ταυτόχρονα ανοίγει διάπλατα το ήδη υπάρχον πλέγμα συνεργασίας με μοναδικό σκοπό και στόχο την πρόοδο  του κλάδου, καθώς η συμβολή του ΚΕΒΕ στα οικονομικά, νομοθετικά και κοινωνικά δρώμενα  της Κύπρου, είναι καθοριστική.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, ανέφερε πως “η αναγνώριση του ΚΕΒΕ, ως επίτιμο μέλος του Cyprus Fiduciary Association, είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον Οργανισμό μας, καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό αντιπρόσωπο του κλάδου επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, που λειτουργεί με ψηλά επαγγελματικά πρότυπα” και είναι ενταγμένος στη δύναμη του ΚΕΒΕ από το 2019.

Καταληκτικά και τα δύο μέρη τόνισαν ότι η συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής, θεμελιώνει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την εξέλιξη του κλάδου.