You are here

Αναγνωρίζεται ξανά σε διεθνές επίπεδο ο δικηγορικός οίκος Πατρίκιος Παύλου & Σία

23/06/2010 11:56
• Οι διεθνείς δικηγορικές διακρίσεις συνεχίζουν και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010

Η ψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του δικηγορικού οίκου Πατρίκιος Παύλου & Σία, επιβραβεύεται και πάλι από διεθνείς οργανισμούς. Απέσπασε τρία παγκόσμια βραβεία το πρώτο εξάμηνο του 2010, αναγνωρίζοντας τον δικηγορικό οίκο, ως ένα από τους κορυφαίους στην Κύπρο για τις σημαντικές επαγγελματικές του υπηρεσίες.

Τα τρία βραβεία για τα οποία διακρίθηκε η Πατρίκιος Παύλου& Σία κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 είναι τα εξής:

• «Banking & Finance Legal Excellence in Cyprus - 2010» - Για την Υπεροχή του Δικηγορικού Οίκου στο Τραπεζικό Δίκαιο και στις Χρηματοδοτήσεις με αναφορά την Κύπρο για το 2010, από τα Corporate INTL Global Awards.
• «Tax Firm of the Year in Cyprus - 2010» - Ως το Καλύτερο Δικηγορικό Γραφείο στο τομέα του Φορολογικού Δικαίου στην Κύπρο για το 2010, από τα Corporate INTL Global Awards.
• «Best M&A Team in Cyprus - 2010» - Για την Καλύτερη Ομάδα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών στην Κύπρο για το 2010, από τα World Finance Legal Awards.

Ο δικηγορικός οίκος Πατρίκιος Παύλου & Σία διανύει πέραν των 45 χρόνων επιτυχημένης πορείας στην Κύπρο και στο εξωτερικό και δίδει ιδιαίτερη έμφαση στις ποιοτικές συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες με δικηγορικά γραφεία και οργανισμούς στο διεθνή χώρο με απώτερο σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.