You are here

Ανακοίνωση ΠΟΑΣ για το τραγικό συμβάν στη Ναυτική Βάση Ε. Φλωράκης

18/07/2011 11:22
Οκτώ ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης με όλα τα θλιβερά επακόλουθα, νεκροί- τραυματίες - ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Ζούμε μέρες που θυμίζουν τον Ιούλιο του 1974.

Η απώλεια της ενεργειακής μονάδας Βασιλικού και οι αναγκαστικές καθημερινές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος μας θυμίζουν συνεχώς το τραγικό γεγονός της 11ης του Ιούλη 2011.

Οι υπάλληλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού εργάζονται νυχθημερόν για να δώσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό την Ηλεκτρική ενέργεια που έχει απομείνει.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, ως αφανείς εργάτες προσπαθούν τα μέγιστα για να κρατήσουν τις εναπομείναντες μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού σε λειτουργία, μέσα σε πραγματικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Τους αξίζει ο έπαινος και τα συγχαρητήρια της πολιτείας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν και την συνειδητή προσφορά τους προς την Κοινωνία και τον λαό της Κύπρου.

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων Συντεχνιών (ΠΟΑΣ) στην οποία υπάγονται οι Συντεχνίες, ΣΕΠΑΗΚ και ΣΥΒΑΗΚ εκφράζει τη συμπαράσταση και υποστήριξη της γενικά προς όλο το προσωπικό της ΑΗΚ και διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.