You are here

Αναβάθμιση της επιχειρηματικής συνεργασίας των εταιρειών Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης και Schindler

31/07/2008 15:37
Και επισήμως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην κυπριακή αγορά

Συμφωνία περαιτέρω αναβάθμισης της ήδη στενής συνεργασίας τους υπέγραψαν οι εταιρείες Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης Λτδ και Schindler. Με την υπογραφή της συμφωνίας, η Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης, η μόνη κυπριακή εταιρεία που προμήθευε εδώ και δύο χρόνια την κυπριακή αγορά με προϊόντα Schindler, αποκτά και επισήμως την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας στην Κύπρο.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε στη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης που οργάνωσαν οι δύο εταιρείες στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό, παρουσία μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων, συνεργατών, πελατών, κατασκευαστών, μελετητών και αρχιτεκτόνων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού κ. Σάββας Στούππας , ο Γενικός Διευθυντής της Schindler για την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης κ. Carlos Guembe, ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης κ. Αβέρωφ Στυλιανίδης, ο Γενικός Διευθυντής της Schindler Hellas κ. Γιώργος Θεοχαρόπουλος, στελέχη των δύο εταιρειών κ.α.. Μετά τις παρουσιάσεις των εταιρειών ακολούθησε δεξίωση, στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην κυπριακή αγορά μέσα από την συνεργασία των δύο εταιρειών.

Για πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Γιώργο Γεωργίου.
Τηλ: 25 726540 - Fax: 25 727079 - email: [email protected]

Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης Λτδ

Η εταιρεία Αβέρωφ Γ. Στυλιανίδης Λτδ Ιδρύθηκε το 1981, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία του τεχνικού γραφείου ανελκυστήρων που είχε ιδρύσει από το 1973 ο κ. Αβέρωφ Στυλιανίδης. Σήμερα απασχολεί περίπου 68 άτομα, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, παρέχοντας σε παγκύπρια κλίμακα υπηρεσίες εγκατάστασης, μοντερνισμού και συντήρησης ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων.

Schindler

Η Schindler ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1874 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες, απασχολώντας πάνω από 45.000 υπαλλήλους. Το δίκτυο της Schindler περιλαμβάνει παραγωγικές μονάδες καθώς και κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα. Η εταιρεία σχεδιάζει, εγκαθιστά και εκσυγχρονίζει συστήματα ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών και διαδρομών για σχεδόν κάθε τύπο κτιρίου σε όλο τον κόσμο.