You are here

Ancoria Bank: Άνοιγμα λογαριασμού από το σπίτι και έκδοση κάρτας χωρίς χρέωση

03/04/2020 15:25

Η Ancoria Bank αντιμετωπίζοντας άμεσα τις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται, εισάγει νέες τεχνολογίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Λαμβάνοντας υπόψιν την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού της, η Ancoria Bank είναι η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο που προσφέρει άνοιγμα λογαριασμού μέσω εφαρμογής κινητού smart phone και χωρίς να επισκεφτεί την τράπεζα ο ενδιαφερόμενος.

Με την εφαρμογή Ancoria Bank Create μπορούν όσοι ιδιώτες ενδιαφέρονται, άφοβα και κυρίως χωρίς να επισκεφτούν την τράπεζα, να ανοίξουν λογαριασμό με εύκολα βήματα. Με αυτό τον τρόπο όλα γίνονται ηλεκτρονικά και οι πελάτες θα λάβουν τη χρεωστική κάρτα τους στο σπίτι ταχυδρομικώς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα πιθανόν να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες και έγγραφα για σκοπούς «γνώριζε τον πελάτη σου» τηλεφωνικώς και οι αιτήσεις θα πρέπει να εγκρίνονται από την Τράπεζα.

Για να ανοιχτεί ο λογαριασμός, ο ενδιαφερόμενος  χρειάζεται κινητό τηλέφωνο smart phone, ταυτότητα, αποδεικτικό στοιχείο μόνιμης διεύθυνσης και την εφαρμογή κινητού “Ancoria Bank Create” που μπορεί να κατεβάσει από εδώ

Αναλυτική πληροφόρηση για τα ειδικά χαρακτηριστικά του λογαριασμού υπάρχουν στους συνδέσμους:

Όσον αφορά τα επιδόματα τα οποία θα καταβάλλονται από την Κυβέρνηση, η Ancoria Bank δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν έναντι οποιωνδήποτε δανειακών ή άλλων υποχρεώσεων των πελατών της και καλεί όσους ιδιώτες δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό για καταβολή των πιθανών επιδομάτων, να αποταθούν στην Ancoria Bank άμεσα για άνοιγμα λογαριασμού.

Επίσης, από τις 13 Μαρτίου, οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να κάνουν ανάληψη μετρητών με την κάρτα της Ancoria Bank, σε όλες τις ATM οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και του δικτύου Εuronet, χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι νεότερης ειδοποίησης.

Ωστόσο, η τράπεζα ενθαρρύνει τις συναλλαγές χωρίς μετρητά και παροτρύνει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τη χρεωστική τους κάρτα ή την υπηρεσία myAncoria. H υπηρεσία myAncoria παρέχει υπηρεσίες online banking με μεταφορές χρημάτων, παρακολούθηση των συναλλαγών και budgeting, και είναι προσβάσιμη από κινητό, υπολογιστή και tablet.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 8000 0050 ή στο +357 22849000 αν καλείτε από εξωτερικό.