You are here

Άνοιξε τις πόρτες του το Νέο Πολυκατάστημα SUPERHOME CENTER… στο Neon Mall of Pafos!

26/01/2023 14:52

Το Νέο πολυκατάστημα DIY & Home Improvement SuperHome Center, μέλος του Ομίλου CTC,  άνοιξε για το κοινό τις πόρτες του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Neon Mall of Pafos στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 30.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα Superhome Center αντικαθιστά το υφιστάμενο, σε ένα νέο μεγαλύτερο και υπερσύγχρονο χώρο, έκτασης 3.500 τ.μ και παρέχει στο καταναλωτικό κοινό όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η αλυσίδα Παγκύπρια, με τις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές.

Με 19 τμήματα και τεράστια ποικιλία σε είδη οικιακού εξοπλισμού, κήπου, γραφείου κ.λπ., το Superhome Center, έχει θέσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για το καταναλωτικό κοινό.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς του Ομίλου CTC να προσφέρει στους πελάτες του μια πιο ευχάριστη, σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Σήμερα λειτουργούν Παγκύπρια συνολικά έξι πολυκαταστήματα Superhome Center και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τρία στη Λευκωσία (Στρόβολος, Λακατάμεια και Έγκωμη), ένα στη Λάρνακα, ένα στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, αναδεικνύοντας την εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd ως τη μεγαλύτερη αλυσίδα DIY & Home Improvement στην Κύπρο.