You are here

Αντιπροσωπεία του CIM – The Cyprus Business School στην Ουκρανία για πρόγραμμα του Erasmus+

20/07/2021 09:37

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε έγκριση στις 5 Ιουνίου 2020 από το ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης για Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων (Βασική Δράση 107) στα πλαίσια του Erasmus +. Η εν λόγω αίτηση υποβλήθηκε σε συνεργασία με ένα από τους ακαδημαϊκούς εταίρους του 1ου Κυπριακού Business School, το Zhytomyr State Technological University, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Ουκρανίας.

Το κονδύλι που εγκρίθηκε για το εν λόγω πρόγραμμα είναι δεκάδων χιλιάδων ευρώ και είναι πιθανόν το μεγαλύτερο κονδύλι που έλαβε ποτέ κυπριακό Κολλέγιο. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 36 μήνες και θα δοθεί η ευκαιρία σε σημαντικό αριθμό φοιτητών και καθηγητών από το CIM να ταξιδεύσει και να συμμετέχει σε ακαδημαϊκά προγράμματα στην Ουκρανία. Αντιστοίχως το CIM θα φιλοξενήσει Ουκρανούς καθηγητές και φοιτητές και θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει τους φιλοξενούμενους του στα πλαίσια των καινοτόμων προγραμμάτων του.

Για αυτό τον σκοπό, αντιπροσωπεία του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του CIM επισκέφτηκε το Zhytomyr State Technological University και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 43 χρόνια.

Περαιτέρω επεξεργάζονται από την ακαδημαϊκή ομάδα του CIM σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο του – Cyprus Centre for Business Research - άλλα Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και τα αποτελέσματα αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Η διοργάνωση του πρωτοποριακού προγράμματος κινητικότητα και η συνεργασία με Πανεπιστήμια ανά το παγκόσμιο, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.