You are here

Το Aphrodite Hills Resort στηρίζει την αστυνομία της ανθρωπιάς και της προσφοράς

15/10/2021 09:01

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων και η Αστυνομία Κύπρου, διοργανώνουν την 3η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση ποδηλασίας με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, του Συνδέσμου Ένα όνειρο, Μια Ευχή  και του Φιλανθρωπικού ιδρύματος “Μικροί Ήρωες", για παιδιά με καρκίνο.

Η ποδηλασία θα ξεκινήσει από την Πόλη Χρυσοχούς, το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, και θα διασχίσει διάφορες κοινότητες μέχρι να  καταλήξει στην Πλατεία του Aphrodite Hills Resort το μεσημέρι.

Όλη η ποδηλατική δράση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας, καλύπτοντας συνολικά 240 χιλιόμετρα ενώ θα περάσει μέσα από 45 περίπου κοινότητες της επαρχίας Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Το Aphrodite Hills Resort, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων και του ιδρύματος «For the Love of Life» θα υποδεχτεί τους ποδηλάτες στη λήξη της πρώτης μέρας της δράσης, και θα στηρίξει την πρωτοβουλία της αστυνομίας.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κας Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, Maj. Gen. Rob Thomson.

Ο Κύπριος ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού, πρώην καρκινοπαθής και σταθερά δίπλα σε όλους τους καρκινοπαθείς, θα εκπροσωπήσει τη συμμετοχή του Aphrodite Hills Resort. Η συμμετοχή του γίνεται εν μέσω της προετοιμασίας του για το μεγάλο εγχείρημα να διασχίσει την Ευρώπη με το ποδήλατο του συγκεντρώνοντας χρήματα για τη δημιουργία 2 ογκολογικών κέντρων στη Λευκωσία και την Πάφο. Η δράση του Πέτρου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο με τη συνδρομή των διπλωματικών αποστολών της Κύπρου από τις χώρες που θα διέλθει.

To φιλανθρωπικό ίδρυμα “For the Love of Life” ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία συλλογής χρημάτων για τη φιλανθρωπική ποδηλασία της Αστυνομίας. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό είτε με ηλεκτρονική εισφορά μέσω του PayPal

•Τράπεζα Κύπρου / For the Love of Life Foundation

IBAN: CY74002001950000357028136272

•PayPal

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=EAL5XHKH7G2TY

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου υποδεχόμαστε τους ποδηλάτες στην Πλατεία του Aphrodite Hills Resort και τους ξεκουράζουμε με το χειροκρότημα μας.