You are here

Αποκλειστική προσφορά του προγράμματος UpAGear σε Κύπρο και Ελλάδα

09/12/2022 11:41

Επίσημη συνεργασία MGR και EIMF με MPI Learning (UK).

MGR Human Resources (MGR) και το European Institute of Management and Finance (EIMF) παρουσίασαν την επίσημη συνεργασία τους με την MPI Learning (UK) για την αποκλειστική προσφορά του προγράμματος UpAGear σε Κύπρο και Ελλάδα.

Εκπροσώποι απο μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν απο τον ιδρυτή του προγράμματος Jerry Brown πως το συγκεκριμενο προγραμμα έχει βοηθήσει πολλούς οργανισμούς που το εμπιστεύτηκαν τόσο στην Μεγάλη Βρετανία όσο και σε άλλες χώρες.

Το UpAGear αποτελεί μια αποδεδειγμένη υπηρεσία για βελτίωση απόδοσης ομάδων στοχεύοντας στον εντοπισμό θεμάτων/δυσκολιών που δυνητικά αντιμετωπίζει μια ομάδα στελεχών ή ομάδα εργασίας του οργανισμού  και ενισχύοντας την εν λόγω ομάδα μέσω ειδικά διαμορφωμένων διαγνωστικών μελετών, εργαστηρίων και συμβουλευτικής προκειμένου να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η υπηρεσία υποστηρίζεται από συνεχή  εμπλοκή καταρτισμένων Βρετανών και άλλων διεθνών συμβούλων για περίοδο 12 μηνών μέχρι την διασφάλιση δημιουργίας ομάδας υψηλών επιδόσεων.

Mεσω του συγκεκριμένου προγράμματος η MGR Human Resources στοχεύει να παρέχει μια ουσιαστική υπηρεσία προς τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς, βασιζόμενη στην εμπειρία των Βρετανών συνεργατών της, αλλά και την τεχνογνωσία και εξοικοίωση της MGR τοπικά. Σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι το UpAGear δεν αποτελεί βραχυπρόθεσμη λύση, αλλά δέσμευση για μια διαδικασία η οποία θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ορίζοντα έξι-δώδεκα μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και πως μπορεί ο οργανισμός σας να επωφεληθεί από το πρόγραμμα UpAGear, επικοινωνήστε με την MGR Human Resources στο 22877744/25351335 ή μέσω email στο [email protected].