You are here

Απόλυτα πετυχημένο το πρώτο Κύπρο – Ιορδανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ της ΟΕΒ

14/10/2019 17:25

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Κύπρο - Ιορδανικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) το τριήμερο 10 - 12 Οκτωβρίου 2019 στη Λευκωσία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Το επιχειρηματικό φόρουμ της ΟΕΒ στήριξαν επίσης το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), ο Κυπρό – Ιορδανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος και η Πρεσβεία της Ιορδανίας στη Λευκωσία.

Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ της ΟΕΒ συμμετείχαν 35 Ιορδανοί και 58 Κύπριοι Επιχειρηματίες πραγματοποιώντας πέραν των 150 επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) στους τομείς των κατασκευών, τουρισμού, βιομηχανίας, υπηρεσιών, μεταφορών και της ενέργειας.

Η ΟΕΒ πιστεύει πως οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας είναι πολύ καλές, γεγονός που ενισχύεται από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δύο χώρες τα τελευταία χρόνια. Οι προοπτικές αυτές διαφάνηκαν και κατά τις επιχειρηματικές συναντήσεις που έγιναν στο επιχειρηματικό φόρουμ της ΟΕΒ.

Η ΟΕΒ στα πλαίσια των πολυδιάστατων δραστηριοτήτων της, θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για ενίσχυση των Κυπρό – Ιορδανικών επιχειρηματικών σχέσεων καθώς επίσης και τις επιχειρηματικές σχέσεις της Κύπρου με άλλες χώρες.