You are here

Το απόλυτο SUV NISSAN QASHQAI σπάει ρεκόρ πωλήσεων

13/02/2020 16:06

Το NISSANQASHQAI κερδίζει την πρωτιά σε πωλήσεις και αναδεικνύεται ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην κατηγορία του. Το απόλυτο SUV με τα μοναδικά χαρίσματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχει κατακτήσει την αγορά και ο Όμιλος Πηλακούτα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Ασυναγώνιστες προσφορές και σούπερ εκπλήξεις σάς περιμένουν, αυτό τον Φεβρουάριο στους εκθεσιακούς χώρους της NISSAN σε όλη την Κύπρο.

Τόσο η αποδεδειγμένα έξυπνη σχεδίαση όσο και τα μοναδικά συστήματα τεχνολογίας έδωσαν στο NISSANQASHQAI απίστευτη ώθηση για να σκαρφαλώσει στη λίστα προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Το απόλυτο crossover συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με άριστη αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα οδήγησηςσε κάθε διαδρομή.

Το NISSANQASHQAI όμως χαράζει νέα εποχή και στον τομέα της ασφάλειας δημιουργώντας καινούργια δεδομένα, με το σύστημα IntelligentMobility, για μια οδήγηση γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Από τα έξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας που σας υποστηρίζουν, μέχρι τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, τα ευφυή συστήματα οδήγησης της Nissan, μεταφέρουν την οδηγική σας εμπειρία σε άλλοεπίπεδο.

Το NissanIntelligentMobility φέρνει εσάς και το QASHQAI σας πιο κοντά μέσω των τεχνολογιών IntelligentDriving που προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και ικανότητα ελέγχου. Είναι σαν ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζεστε. Δεν οδηγείτε πια μόνοι! Ένα έξυπνο σύστημα που προάγει την οδηγική εμπειρία σε ανώτερο επίπεδο, βελτιώνοντας την καθημερινή επαφή του οδηγού με τον δρόμο. Η οδήγηση ενός NISSANQASHQAI αποτελεί πια συναρπαστική εμπειρία.

Οι προσφορές ισχύουν για τον μήνα Φεβρουάριο και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τον απόλυτο crossover «σύντροφο» στον δρόμο, που προσφέρεται με 7 χρόνια εγγύηση.