You are here

Αποτελέσματα 5ου Διαγωνισμού εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού

03/12/2019 08:29

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Διαγωνισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού που προκήρυξε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) με σκοπό την ανάδειξη των καλών πρακτικών/δράσεων που έχουν αναπτύξει εταιρείες με τη συνεργασία εθελοντικών/ΜΚΟ και οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, ή/και στην επίτευξη των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ή/και στην παροχή στήριξης προς τις ΜΚΟ.

Η Επιτροπή Αξιολόγηση του Διαγωνισμού, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του ΚΕΒΕ, της ΟΕΒ, του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του ΠΣΣΕ αποφάσισε ομόφωνα, την ισότιμη διάκριση των ακόλουθων εταιρειών, στα πλαίσια του διαγωνισμού:

  • ΑΦΟΙ ΛΑΝΙΤΗ ΛΤΔ
  • HERMES AIRPORTS
  • UNIVERSAL LIFE INSURANCE PUBLIC COMPANY LTD

Στις εταιρείες απονεμήθηκε τιμητική διάκριση, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ κ. Ηλία Δημητρίου, στα πλαίσια Δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Στα πλαίσια της απονομής το ΠΣΣΕ τόνισε την ικανοποίηση του για την επιτυχία που σημείωσε και φέτος ο Διαγωνισμός και ευχαρίστησε τον επιχειρηματικό κόσμο που στηρίζει με τη συμμετοχή του το Διαγωνισμό, επισημαίνοντας την αξιόλογη κοινωνική δράση που κατ’ έτος αναπτύσσουν οι εταιρείες προς όφελος της κοινωνίας.