You are here

Aristo Developers: Ακόμα ένα πετυχημένο έργου του ομίλου

13/01/2022 09:30
  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

Πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών, με μια εντυπωσιακή πορεία 40 χρόνων επιτυχημένης δραστηριοποίησης και 265 ολοκληρωμένες αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας στο ενεργητικό της, η Αristo Developers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι όλες οι μονάδες της καινούριας ανάπτυξης της Εταιρείας Rosemarine Beachfront Residences, έχουν όλες πωληθεί, με την συμπλήρωση του τρίτου τετραμήνου του 2021.

Οι αναπτύξεις της Aristo Developers συνεχίζουν να προσελκύουν με αμείωτο ρυθμό το ενδιαφέρον δυνητικών επενδυτών διαφόρων εθνικοτήτων και ιδιαίτερα από αγορές όπως της Κίνας, Bιετνάμ, ΗΑΕ, Σουηδικής Αραβίας, Κατάρ, Αιγύπτου, Ισραήλ, Ρωσσίας και Κύπρου στις οποίες η εταιρεία έχει παρουσία με δικά της γραφεία ή ομάδες εκπροσώπησης.

Με τον δυναμισμό και συνέπεια που διακρίνει την εταιρεία από την ίδρυση της, η Αristo Developers συνεχίζει να είναι στην ηγετική ομάδα του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται, εξελίσσεται συνεχώς και επεκτείνει το πλάνο στρατηγικής της ανάπτυξης με τον σχεδιασμό νέων μεγαλεπήβολων έργων, ενισχύοντας την εταιρεία και την οικονομία της χώρας, με αίσθημα ευθύνης και προφοράς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Στην Aristo Developers, δημιουργούμε εμπειρίες ζωής αναπτύσσοντας ποιοτική διαβίωση επειδή νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινότητα μας. Με μια σταθερή προσέγγιση, η Aristo Developers, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την στρατηγική επέκτασης της στο 2022 ξεκινώντας και αναπτύσσοντας νέα έργα που εξελίσσονται δυναμικά με βάση τις βασικές αρχές και αξίες στις οποίες ιδρύθηκε αρχικά η Εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα για το έργο: https://bit.ly/3r932EQ

Δείτε το βίντεο του έργου εδώ: https://bit.ly/33mV8j1

Για πληροφορίες, πλήρη παρουσίαση και ξενάγηση στις

νέες αναπτύξεις της εταιρείας μπορείτε να καλείτε στο

Tel: +357 26 841 800 ή

Web: www.aristodevelopers.com