You are here

Αθλητικό Πάσχα στο Aphrodite Hills Resort JUNIOR SPORTS CAMPS

23/03/2023 09:35

To Aphrodite Hills Resort έχει ετοιμάσει δύο εκπληκτικά Προπονητικά Camps για τα νεαρά αθλητικά ταλέντα 7-14 ετών.

Τα εξειδικευμένα αθλητικά προγράμματα “Junior Sports Camps”, θα πραγματοποιηθούν την περίοδο των πασχαλινών σχολικών αργιών και περιλαμβάνουν αθλητική κατάρτιση στα αθλήματα του γκολφ, της καλαθόσφαιρας, του τένις και του ποδοσφαίρου από επαγγελματίες προπονητές.

Οδηγούμε τα παιδιά μας στην κουλτούρα της άσκησης μέσα από μια συναρπαστική εμπειρία  νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και  ικανοτήτων. Γνωρίζουμε νέους φίλους, γεμίζουμε δημιουργικά το ακαδημαϊκό διάλλειμα και δημιουργούμε αξέχαστες αναμνήσεις γεμάτες ενέργεια και διασκέδαση.

Πρόγραμμα:

  • Εβδομάδα 1: Δευτέρα – Παρασκευή (10-13 Απριλίου)

  • Εβδομάδα 2: Δευτέρα – Παρασκευή (18-21 Απριλίου)

*το καθημερινό αθλητικό πρόγραμμα ξεκινά στις 8 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι ενώ οι νεαροί αθλητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν μόνο σε συγκεκριμένες μέρες.  

Τα αγόρια και τα κορίτσια που θα λάβουν μέρος στα Junior Sports Camps, θα βρίσκονται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και πάντα με τη συνοδεία και την επαγγελματική φροντίδα των προπονητών και της καταρτισμένης ομάδας βοηθών. 

Αναζητήστε τους τρόπους συμμετοχής στη σελίδα του Aphrodite Hills Resort και δώστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία. Καλό Πάσχα γεμάτο Υγεία και Ενέργεια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα https://www.aphroditehills.com/news/easter-junior-sports-camps/.