You are here

Αθλητικό υλικό από την ΟΠΑΠ Κύπρου σε 300 σωματεία της ΣΤΟΚ!

22/10/2021 13:37

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συνέχισε και φέτος την παροχή αθλητικού υλικού στα σωματεία του αγροτικού ποδοσφαίρου στηρίζοντας την προσπάθεια τους για επιβίωση σε δύσκολους καιρούς. Η παράδοση του υλικού σε 40 σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ έγινε σε απλή τελετή στο Ολυμπιακό Μέγαρο το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10/2021).

«Παρά τις δοσμένες δυσκολίες που όλοι βιώσαμε και βιώνουμε λόγω και της πανδημίας, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια όλους τους χώρους και φορείς πολύμορφης κοινωνικής προσφοράς, γεγονός που μας φέρνει σήμερα εδώ για να παραδώσουμε το αθλητικό υλικό στα σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ» είπε στο χαιρετισμό του το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου, Χαράλαμπος Χρίστου, προτάσσοντας τον πολυσήμαντο ρόλο των αγροτικών σωματείων στις τοπικές κοινωνίες.

«Αναγνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες που συναντάτε στην προσπάθειά σας να κρατήσετε ζωντανά τα σωματεία σας, πολλά από τα οποία συμπορεύονται με την ιστορία του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, στον τόπο μας» πρόσθεσε ο κύριος Χρίστου, καλώντας τους παράγοντες των αγροτικών Ομοσπονδιών να συνεχίσουν με αφοσίωση το έργο τους, συμβάλλοντας έτσι και στην επαναφορά της ομαλότητας στη ζωή του τόπου, πάντα με προσοχή και σεβασμό στις διαδικασίες που εξακολουθούν να ισχύουν λόγω πανδημίας.

Μιλώντας εκ μέρους των σωματείων που παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την συνέπειά της και διαβεβαίωσε ότι «η μεγάλη και σημαντική προσφορά της ΟΠΑΠ θα αξιοποιηθεί κατάλληλα γιατί δίδεται σε σωματεία που έχουν πραγματική ανάγκη». Ο κύριος Τιμοθέου είπε επίσης ότι από της θεσμοθετήσεως της στήριξης της ΟΠΑΠ Κύπρου έχουν ωφεληθεί, δύο και τρεις φορές, πέραν των 300 σωματείων μελών της ΣΤΟΚ!

Ο κύριος Τιμοθέου εξέφρασε τέλος τη στήριξη του συνόλου του αγροτικού ποδοσφαίρου στην ΟΠΑΠ Κύπρου, προσδοκώντας, όπως είπε, «να συνεχίσει απρόσκοπτα να βοηθά την κυπριακή κοινωνία σε όλους τους τομείς».

Από την θεσμοθετημένη χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου επωφελούνται σωματεία από τις Ομοσπονδίες: ΕΠΟΠΛ, ΠΟΕΛ, ΑΠΟΕΣΠ, ΕΠΟΛ, ΠΑΑΟΚ, ΑΟΚΝΕΛ, ΠΑΟ-Πανσόλειος, ΕΠΕΛ, ΠΟΑΛ, ΠΟΕΠΑ, ΟΠΝ ΣΕΚ και ΠΟΑΣΠ.