You are here

Το Audi A4 στην κορυφή: Νούμερο 1 αυτοκίνητο στην Ευρώπη

08/04/2008 14:16
Το Νέο Audi A4 οδηγεί την κούρσα. Με καθαρή διαφορά, οι αναγνώστες του περιοδικού Autobilt σε 26 χώρες, ψήφισαν το Audi A4 νούμερο 1 αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Η διάκριση αυτή έρχεται να προσθέσει ακόμη μία επιτυχία στην Audi μετά και από τις πολλαπλές πρωτιές στα τεστ σύγκρισης. Ο Rupert Stadler, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi AG, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το σημαντικότερο μας μοντέλο κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο στην Ευρώπη».

Ο ετήσιος διαγωνισμός για το Auto 1 διοργανώνεται από το περιοδικό Autobild και τις θυγατρικές του εκδόσεις σε 26 Ευρωπαϊκές χώρες και ξεπερνά 40 εκατομμύρια αναγνωσιμότητα.

Για να φτάσουμε όμως στο τελικό στάδιο της ψηφοφορίας, είχε προηγηθεί η ανάδειξη των νικητών ανά κατηγορία. Ξεκινώντας από τις αρχικές ψήφους του κοινού, διακρίθηκαν 18 αυτοκίνητα (3 ανά κατηγορία), τα οποία και αξιολογήθηκαν από τους «ειδικούς» (26 δημοσιογράφοι, 9 οδηγοί αγώνων, 8 μηχανικοί), ώστε να αναδειχθεί το επικρατέστερο στην κατηγορία του. Ανάμεσα στα 6 αυτά μοντέλα έγινε η τελική ψηφοφορία σε μια μεγάλη εκδήλωση στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης, για την ανάδειξη του ενός Auto 1 στην Ευρώπη.

Το Audi A4 ήταν ο νικητής με μεγάλη διαφορά αφού έπεισε τους αρχισυντάκτες για την οδηγική συμπεριφορά του, τις επιδόσεις του, την πολυτέλεια και άνεση που προσφέρει στον οδηγό όσο και τον θαυμάσιο σχεδιασμό του.