You are here

Αυτά τα Χριστούγεννα πάρτε 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε smartphone με σύνδεση σε ΜΤΝ πλάνο κινητής

07/12/2018 11:38

Αυτά τα Χριστούγεννα η MTN δίνει την ευκαιρία σε όσους μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN συμβόλαιο κινητής να αποκτήσουν όποια συσκευή ονειρεύονται με έκπτωση 20%. Η προσφορά ισχύει για όλες τις συσκευές με οποιοδήποτε πλάνο κινητής, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε το smartphone που θέλετε με έκπτωση 20% μαζί με το πλάνο που εσείς επιλέγετε και που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η προσφορά έχει ξεκινήσει από τις 19 Νοεμβρίου και ήδη οι καταναλωτές δίνουν μαζικά το παρόν τους στα καταστήματα της ΜΤΝ και συνεργατών για να ενημερωθούν και να συνδεθούν με τα ΜΤΝ πλάνα κινητής της ΜΤΝ, τα οποία συνδυάζουν με τα πιο hot smartphones που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στην αγορά.

Παράδειγμα, αν αυτά τα Χριστούγεννα ονειρεύεστε την ναυαρχίδα της Apple, το κορυφαίο iPhone Xs Max 64GB, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε με 20% έκπτωση και χωρίς σεντ αρχικά, με το Unlimited 3 πλάνο, όλα με μόνο €73.90 το μήνα! Όσοι προτιμάτε τα Android κινητά, τότε με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της MTN παίρνετε το εκπληκτικό Samsung Galaxy Note9 με 20% έκπτωση και χωρίς σεντ αρχικά, και το Unlimited 3 πλάνο, όλα με μόνο €59.90 το μήνα.

Ελάτε στην MTN αυτά τα Χριστούγεννα και πάρτε το smartphone ή laptop ή tablet που επιθυμείτε μαζί με 20% έκπτωση και απολαύστε μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας, sms και μέχρι 6GB mobile internet για 24 ολόκληρους μόνους, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 5 Ιανουαρίου 2019  στα καταστήματα ΜΤΝ, Stephanis και σε επιλεγμένους συνεργάτες. Ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές για ανανεώσεις σε συγκεκριμένα πλάνα συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις μπείτε στο:

http://www.mtn.com.cy/contractplans/offers/christmas-offer-2018/

Σχετικά με τη Monaco Telecom

H Monaco Telecom είναι ο πάροχος του Πριγκιπάτου του Μονακό, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, διεθνή συνδεσιμότητα μέσω δεδομένων, καθώς και υπηρεσίες cloud και hosting. Η Monaco Telecom έχει αναπτύξει μια ισχυρή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών: τον Απρίλιο του 2017 έγινε ο πρώτος πάροχος που λάνσαρε για εμπορική χρήση το 4G δίκτυο κινητής 1Gbs, ενώ σε σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις παρέχει πρόσβαση 1Gbs σε όλα τα νοικοκυριά.

Σχετικά με την ΜΤΝ Κύπρου

Η ΜΤΝ άρχισε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2004 εξασφαλίζοντας τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στη χώρα σε σχετική δημοπρασία και σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους παρόχους στην Κύπρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς της κατά 7% και ο Κύκλος Εργασιών της ήταν 123 εκατομμύρια ευρώ για το 2017.