You are here

Bidx1: Ευκαιρίες ανάπτυξης προς πώληση μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας

14/02/2020 06:33

Μία σειρά από ευκαιρίες ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένων πολυκατοικιών, επαύλεων και οικιστικών μονάδων, είναι διαθέσιμα προς πώληση στις 19/2/2020 μέσω της διαδικτυακής δημοπρασίας της proptech εταιρείας BidX1. Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/el/kypros), μέχρι και τις 18/2/2020.

Συγκρότημα διαμερισμάτων κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ημιτελής πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων, που αποτελείται από δώδεκα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και τέσσερα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με ένα ημιυπόγειο και χώρους στάθμευσης. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν περίπου 846 τ.μ. Με την ολοκλήρωση του, το ακίνητο θα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ενοίκιο σε φοιτητές, με άμεσο εισόδημα για τον επιτυχόντα πλειοδότη.

Επιφυλασσόμενη τιμή: €400.000

Προκαταβολή: €7.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/38488

10 Κατοικίες υπό ανάπτυξη στα Λεύκαρα

Ημιτελής συγκρότημα δέκα διώροφων κατοικιών τριών υπνοδωματίων στα Λεύκαρα, με ιδιωτική αυλή. Το συγκρότημα αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος που συνορεύει με αγροτεμάχιο 1,019 τ.μ. Για την ολοκλήρωση των κατοικιών απομένουν ξυλουργικές εργασίες, μέρος των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εργασιών, κάγκελα και φράχτες και ο σχεδιασμός των ανοιχτών χώρων. 

Επιφυλασσόμενη τιμή: €390.000

Προκαταβολή: €7.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/38050

7 σπίτια με πανοραμική θέα τη θάλασσα στην περιοχή της Πάφου

Επτά διώροφες ανεξάρτητες κατοικίες τεσσάρων υπνοδωματίων, μέρος οικιστικού συγκροτήματος οκτώ κατοικιών στο χωριό Μελάδεια στην Πάφο. Το συγκρότημα έχει υψομετρικές διαφορές που δημιουργούν δύο επίπεδα. Τα σπίτια No. 1-5 βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο και τα σπίτια 6-8 βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο. Τα 7 σπίτια που πωλούνται είναι αυτά με αριθμούς 1, 2, 3, 5, 6, 7 και 8. Εκτός από το σπίτι 8, το οποίο είναι ολοκληρωμένο, όλα τα άλλα σπίτια είναι υπό ανάπτυξη. Οι κατοικίες είναι οι ίδιες και περιλαμβάνουν ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού/τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, όπως και τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο) και ένα αποχωρητήριο με μπάνιο στον πρώτο όροφο. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής, ιδιωτική πισίνα, αποθηκευτικούς χώρους και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Τα ακίνητα εκτείνονται σε περίπου 1,173 τ.μ. από εσωτερικούς χώρους, 69 τ.μ. σκεπαστές βεράντες και 223 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

Επιφυλασσόμενη τιμή: €400.000

Προκαταβολή: €7.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/38475

Έπαυλη πέντε υπνοδωματίων με πισίνα 50 τ.μ. στην Πέγεια

Ημιτελής μονοκατοικία πέντε υπνοδωματίων, που αποτελείται από ένα ενιαίο υπόγειο χώρο με μπάνιο και ντους, ξεχωριστή κουζίνα, τραπεζαρία/σαλόνι, δύο κρεβατοκάμαρες και τουαλέτα φιλοξενούμενων στο ισόγειο. Τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο), μπάνιο με ντουζιέρα στον 1ο όροφο με roof garden, καθώς και ιδιωτική πισίνα περίπου 50 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει περίπου 177 τ.μ. εσωτερική έκταση, 10 τ.μ. σκεπαστές βεράντες, 156 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες, 147 τ.μ. υπόγειο χώρο και 20 τ.μ. στεγασμένο χώρο στάθμευσης σε αγροτεμάχιο 1,339 τμ.

Επιφυλασσόμενη τιμή: €150.000

Προκαταβολή: €4.500

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/39859

Ημιτελής ανάπτυξη κατοικιών στο χωριό Ανώγυρα

Ημιτελής οικιστική ανάπτυξη έξι σπιτιών από τα οποία δύο έχουν ολοκληρωθεί και τέσσερα βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ολοκλήρωσης. Το σπίτι Νο 1 αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία και κήπο. Το σπίτι No 2 αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, κήπο και ιδιωτική πισίνα. Τα σπίτια 3, 4, 5 και 6 έχουν παρόμοια διάταξη και βρίσκονται στο 35-50% της ολοκλήρωσής τους. Το σπίτι Νο 1 έχει ολοκληρωθεί και έχει περίπου 320 τ.μ. καλυμμένους χώρους. Το σπίτι No 2 που είναι επίσης ολοκληρωμένο έχει περίπου 300 τ.μ. καλυπτόμενους χώρους

Επιφυλασσόμενη τιμή: €400.000

Προκαταβολή: €7.000

https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/39949

Για τον ολοκληρωμένο κατάλογο και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/el/kypros). Η εγγραφή είναι πολύ απλή, χρειάζεται μόνο στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και μια προκαταβολή σε σχέση με την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε βρίσκεται ο χρήστης. Τη μέρα της δημοπρασίας, οι προσφορές ξεκινούν από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Οι πλειοδότες εμφανίζονται με τον αριθμό τους και όχι με το όνομά τους ώστε να διατηρείται η ανωνυμία τους.

Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά, δηλαδή να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή, εντός έξι με επτά εβδομάδων, ωστόσο η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου στην ιστοσελίδα μας.

Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για ανοικτές επισκέψεις στα ακίνητα. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο παρακαλώ καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο [email protected]