You are here

BidX1: Στις 7 Ιουλίου κλείνουν οι εγγραφές για την επικείμενη δημοπρασία ακινήτων

02/07/2020 14:44

Η διαδικτυακή δημοπρασία ξεκινά στις 9 π.μ. στις 8 Ιουλίου

Η επικείμενη διαδικτυακή δημοπρασία της κορυφαίας εταιρείας επένδυσης ακινήτων BidX1 πλησιάζει, και η τελική ημερομηνία εγγραφής για τους ενδιαφερόμενους είναι στις 7 Ιουλίου. Η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα 8 Ιουλίου, στις 9 π.μ.. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορές για πάνω από 50 εμπορικές και οικιστικές επενδυτικές ευκαιρίες (https://bidx1.com/en/cyprus).

Σχολιάζοντας το ενδιαφέρον για τα ακίνητα μέχρι σήμερα, ο κ. ΚρίτωναςΟνησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο, ανέφερε ότι ο τρέχων κατάλογος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφορετικών κατηγοριών επενδυτών, καθώς περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων και εύρος τιμών.

«Προσφέρουμε έναν κατάλογο με επιλογές που καλύπτουν διάφορες ανάγκες σε διάφορες τιμές», ανέφερε ο κ. Ονησιφόρου. "Από τα πιο πολυτελή ακίνητα που υπάρχουν στον κατάλογο είναι η έπαυλη στην Παρεκλησιά Λεμεσού, η οποία θα διατεθεί με επιφυλασσόμενη τιμή €1.750.000, όπου συμπεριλαμβάνει ιδιωτική πισίνα και δύο στούντιο διαμερίσματα (https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/42845). Επιπλέον, θα διατεθούν 13 διαμερίσματα σε όλες τις πόλεις με αρχικές τιμές κάτω των €100.000 με την πιο χαμηλή επιφυλασσόμενη τιμή να ξεκινά από μόλις €40.000 για διαμέρισμα 1ος υπνοδωματίου σε κεντρικό δρόμο του Δήμου Στροβόλου.Θα διατεθούν και μεγάλες ευκαιρίες οικοπέδων σε όλες τις επαρχίες ξεκινώντας από μόλις €25.000. Διατίθενται συνολικά 20 οικόπεδα"

Η διαδικασία προεγγραφής είναι απλή και μπορεί να γίνει διαδικτυακά στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), ή μέσω της νέας εφαρμογής BidX1, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOS (https://bidx1.com/en/mobile). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Το ποσό προκαταβολής κυμαίνεται ανάλογα από την επιφυλασσόμενη τιμήτου ακινήτου, η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή στην οποία το ακίνητο μπορεί να πωληθεί. Τόσο η επιφυλασσόμενη τιμή όσο και το ποσό προκαταβολής αναγράφονται σε κάθε ακίνητο. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι πληροφορίες για τα ακίνητα αναγράφονται στη σελίδα της BidX1, ενώ παράλληλα η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για επισκέψεις στα ακίνητα: 22000380 ή μέσω email στο [email protected]