You are here

Black Friday 2020: Η καλύτερη εποχή για τον καταναλωτή

25/11/2020 14:14

Κατέφθασε και φέτος η πολυαναμενόμενη Black Friday. Πολυαναμενόμενη τόσο για τα καταστήματα, όσο και για τους καταναλωτές. Οι πρώτοι περιμένουν την «τονωτική ένεση» για να πάρει τα πάνω της η αγορά και οι δεύτεροι να ανακαλύψουν τις προσφορές και τις ευκαιρίες της χρονιάς. Η Black Friday είναι ίσως η καλύτερη περίοδος για να ψωνίσεις σε ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, αφενός επειδή εκεί θα βρεις συγκεντρωμένα πολλά καταστήματα σε ένα χώρο που σημαίνει απίστευτη ποικιλία και αφετέρου επειδή οι προσφορές όσο πλησιάζει η Μαύρη Παρασκευή (27 Νοεμβρίου) αναμένεται να πέφτουν βροχή. Όταν όμως σκέφτεσαι Black Friday πού πάει το μυαλό σου; Στα Public φυσικά. Μην ξεχνάμε ότι τα Publicέχουν συνδεθεί άμεσα στην Κύπρο με το αμερικάνικο αυτό έθιμο!

Ένα μοναδικό πολυκατάστημα προϊόντων τεχνολογίας

Η Black Fridayλοιπόν ξεκίνησε! Τι κάθεσαι; Μπες στο Public-cyprus.com.cy και ανακάλυψε εκατομμύρια προϊόντα κάθε κατηγορίας. Βρες προϊόντα τεχνολογίας στην πιο συμφέρουσα προσφορά για τη συσκευή που πάντα ήθελες, είτε είναι laptop, είτε smartphone, είτε κάποιο περιφερειακό. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να μάθεις κάποιον καινούριο τρόπο πλοήγησης ή αναζήτησης για να βρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Χρησιμοποίησε το site όπως πριν, πήγαινε στην κατηγορία που θες (για παράδειγμα, υπολογιστές & αξεσουάρ>laptop, σταθεροί υπολογιστές, οθόνες κ.λπ. Εάν θες κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να επιλέξεις 2-σε-1 laptop ή ακόμα και gaming laptop. Από εκεί και πέρα, κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και ψάξε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα. Εάν ανακαλύψεις τη συσκευή των ονείρων σου ή εντοπίσεις μια φανταστική προσφορά. Προχωράς στην αγορά του όπως πάντα και σε λίγες μέρες το έχεις στην πόρτα σου. Τόσο απλά.

Και μην ξεχνάς ότι στο public-cyprus.com.cy θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα Black Friday προσφορών στα χρονικά που περιλαμβάνει: 5.500 κινητά, 2.000 laptops, 3.000 τηλεοράσεις, 2.500 είδη gaming και για πρώτη φορά, πάνω από 1.000 μικρές οικιακές συσκευές!

Και φέτος λοιπόν Black Friday σημαίνει Public με τις απίστευτες προσφορές που σε περιμένουν.