You are here

Boussias Communications: Risk Management + Compliance Conference

20/05/2008 14:18
Ένα μεγάλο και εξαιρετικά επίκαιρο Συνέδριο, για τη ‘Διαχείριση Επιχειρησιακών Κινδύνων’, πραγματοποιείται την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Με αφετηρία την παρατεταμένη κρίση των μεγάλων αγορών, η οποία παρέσυρε σημαντικούς τραπεζικούς ομίλους και ανώτατα στελέχη, δημιούργησε σημαντικές επιπτώσεις στη διεθνή αγορά χρήματος και άφησε πίσω της δύσκολα ερωτήματα, το Risk Management + Compliance Conference (www.riskconference.gr) αναλύει τις εξελίξεις, τις απειλές που κρύβονται και τις ευκαιρίες που αναδύονται στους ευαίσθητους χώρους της Διαχείρισης Κινδύνων και της Συμμόρφωσης και διατυπώνει νέα μοντέλα λειτουργίας και το νέο ρόλο του Chief Risk Officer.

Το Risk Management + Compliance Conference φιλοξενεί διακεκριμένες προσωπικότητες, τόσο από το διεθνή όσο και από τον ελληνικό χώρο. Από την Deutsche Bank παρουσιάζει ο Gene Guill, Managing Director, από την Unicredit (2η μεγαλύτερη τράπεζα στην ευρωζώνη) ο Andrea Cremonino, Head of Risk Integration, από τη Moody’s ο Charles Stewart, Senior Director. Παρουσιάζουν ακόμη ο Prodyot Samanta, ένας από τους «100 most influential people in finance » για το έργο του στην Standard & Poor’s, και ο Καθηγητής του University of London και σύμβουλος της Bundesbank, William Perraudin.

Ο διάλογος καταλαμβάνει σημαντικό ρόλο στο Συνέδριο και για το σκοπό αυτό συμμετέχουν σε πάνελ, μεταξύ άλλων, από την Εθνική Τράπεζα ο Δ. Λεφάκης, Γεν. Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, από την Alpha Bank ο Χ. Παπαναγιώτου, Εντεταλμένος Γεν. Διευθυντής, από τη Eurobank ο Σ. Μπεράχας, Γεν. Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, από τη Marfin Egnatia Bank ο Ε. Αρβανίτης, Γεν. Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, καθώς και ο Πρύτανης του ALBA Graduate School, Ν. Τραυλός.

Το Συνέδριο, θα χαιρετίσει ο Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαρίλαος Σταυράκης, ο οποίος συνδυάζει την ιδιότητα του πολύπειρου και διακεκριμένου τραπεζικού στελέχους, με την ιδιότητα του επί κεφαλής των Οικονομικών της χώρας. Ο κ. Σταυράκης έχει εργαστεί πέραν των 25 ετών σε διάφορες θέσεις και αξιώματα στον τραπεζικό τομέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, και θεωρείται δικαίως ένας βαθύς γνώστης του διεθνούς τραπεζικού συστήματος. Απόφοιτος του Cambridge και του Harvard, είναι μέλος του Chartered Institute of Bankers (ACIB). Από το 1998 μέχρι το 2004 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Από το 2005 κατείχε τη θέση του Chief Executive Officer για την Κύπρο και Deputy Group Chief Executive Officer για το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου.

Το συνέδριο υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, η Marfin Egnatia Bank και η Ernst & Young.

Ο διοργανωτής

Διοργανωτής του Συνεδρίου είναι το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications, το οποίο αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό περιοδικό, αποκλειστικά για το τραπεζικό management.


Για την Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 25ετή παρουσία και τη μεγαλύτερη αποδοχή στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, των media, των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Banker’s Review, MarketingWeek, Netweek, HR Professional, Customer Management, Sales Management καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters DailyFax και NetFax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 60 συνέδρια και εκθέσεις τα τελευταία 7 χρόνια, μεταξύ των οποίων το καθιερωμένο, ετήσιο Bank Management Conference.

Για περισσότερες πληροφορίες

www.riskmanagement.gr
Νίκος Τσίτσας, τηλ. 210 661 77 77 (εσωτ. 245), [email protected]