You are here

CL8: Το 7ο μέλος του Κυπριακού Internet Exchange – CYIX

11/05/2021 10:41

Η CL8 ανακοινώνει την ένταξή της στο Κυπριακό Internet Exchange - CYIX.  Οι πελάτες της CL8 θα απολαμβάνουν από τώρα και στο εξής τα οφέλη που συνδέονται με την τοπική απευθείας σύνδεση με το Κυπριακό Internet Exchange, όπως  αυξημένη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση, δηλαδή χαμηλότερο latency και ψηλότερο bandwidth. Η εταιρεία ανταλλάσσει τώρα διαδικτυακή κίνηση απευθείας με τους άλλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και είναι μέρος της Κυπριακής δικτυακής υποδομής.

Η σύνδεση με το CYIX αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα του δικτύου της και να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση δικτυακής συνδεσιμότητας.  Επιπλέον, αυτή η σύνδεση θα επιτρέψει στη CL8 και στους πελάτες της να επωφεληθούν από το μειωμένο κόστος τοπικού διαδικτύου στην Κύπρο.

Με βάση τη Λεμεσό, η CL8 είναι ένα Data Center που παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών. Με τις πρωτοποριακές της εγκαταστάσεις, την υπερσύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες, η CL8 παρέχει υπηρεσίες Data Center και Cloud στην τοπική και διεθνή αγορά.  Η Το CL8 είναι το μόνο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Κέντρο Δεδομένων Tier III στην Κύπρο. Η πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Uptime των Η.Π.Α., είναι το πιο αξιόπιστο παγκόσμιο πρότυπο για τον σωστό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία των Κέντρων Δεδομένων. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί παράδειγμα των υψηλών προδιαγραφών που ακολουθούνται, καθώς και της ομαλής και αδιάκοπης λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Μαρία Χαραλάμπους στο [email protected] ή στο τηλέφωνο +357 25022900.