You are here

Το In-Class DMI PRO της ImarComms Digital επιχορηγείται τώρα και από την ΑΝΑΔ

04/10/2022 14:10

Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital, διεθνής συνεργάτης του Digital Marketing Institute, είναι τώρα εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του εξουσιοδοτημένου εκπαιδευτικού κέντρου της ΑΝΑΔ - ATI Seminar. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα με αρχικό κόστος €1980 μπορεί να εξασφαλιστεί τώρα στα €990, συμπεριλαμβανομένου του κόστους εξέτασης και της μακροχρόνιας πρόσβασης στην Εκπαιδευτική Πλατφόρμα MyDMI!

Το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital ξεκινά την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Εισέλθετε σε μια Παγκόσμια Κοινότητα 200.000+ μελών του DMI και γίνετε Globally Certified Digital Marketing Professionals.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ισχύουν φόροι.

Κορυφαίοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Digital Marketing Institute θα διδάξουν το In-Class DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing της ImarComms Digital αυτό τον Οκτώβριο. Η πολύχρονη πρακτική τους εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing διεθνούς και τοπικού επιπέδου, θα επιτρέψει στους μαθητές να δουν την πρακτική εφαρμογή όλων των κλάδων του Digital Marketing και πώς αυτά μπορούν να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους.

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές!

Γνωρίστε τον Γιάννη Στεφάνου! Είναι μέλος της CX Team της AT CENTAUR’S, της διεθνούς αλυσίδας εστιατορίων, εργάζοντας σε προηγμένες Digital Marketing στρατηγικές. Ως ιδρυτής και διευθυντής της Qmmerce Digital Marketing Agency, παρείχε υποστήριξη σε εταιρείες στη δημιουργία επιτυχημένων ψηφιακών εμπειριών. Εργάστηκε επίσης στη Laiki eBank, τον ψηφιακό τραπεζικό τομέα της Laiki Bank και ήταν υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη του mobile channel κ.α. Ο Γιάννης θα επικεντρωθεί σε εξειδικευμένα θέματα που καλύπτονται μέσω του DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing, όπως Google Analytics και Email Marketing.

Γνωρίστε τον Χρύσανθο Κωνσταντινίδη! Είναι κάτοχος 16 αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων συμπεριλαμβανομένων SEO, SEM, Digital Marketing & SMM. Ο Χρύσανθος έχει εμπειρία σε διάφορους τομείς όπως ΜΜΕ, Λιανικής, Τουρισμού και Υπηρεσιών και Τεχνολογίας. Τώρα εργάζεται ως Account Manager και Assistant Manager στα Google Ads, παρέχοντας υποστήριξη και καθοδήγηση για τη στρατηγική υλοποίηση εκστρατειών διαφόρων πελατών. Ο Χρύσανθος Θα επικεντρωθεί σε εξειδικευμένα θέματα που καλύπτονται μέσω του DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing όπως Paid Search (PPC) και SEO.

Γνωρίστε τον Περικλή Έλληνα! Διευθύνων Σύμβουλο της ImarComms Digital – την πρώτη εταιρεία που εξειδικεύεται σε όλους τους τομείς του Διαδραστικoύ Μάρκετινγκ στην Κύπρο. Εργάζεται για πολυεθνικά brands παγκοσμίου κύρους και για τοπικά brands διεθνώς επιπέδου. Είναι επίσης Παγκόσμιος Συνεργάτης και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του Digital Marketing Institute. Ο Περικλής θα επικεντρωθεί σε εξειδικευμένα θέματα που καλύπτονται μέσω του DMI PRO - Professional Diploma in Digital Marketing, όπως το Social Media Marketing και το Digital Marketing Strategy.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing εδώ και για τους κορυφαίους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του DMI εδώ ή στο τηλέφωνο 22 443220.