You are here

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Επετειακό Παγκύπριο Συνέδριο 2022

20/05/2022 11:12
  • «40 Χρόνια – Μαζί, πέρα από τα όρια!»

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και οι άνθρωποί της, γιόρτασαν μαζί τις επιτυχίες των 40 χρόνων λειτουργίας της Εταιρείας, στο Επετειακό Παγκύπριο Συνέδριο που διοργανώθηκε στις 13 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο ADAMS στην Αγία Νάπα. Σε αυτή την εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις εκδήλωση, συμμετείχαν πέραν των 300 ατόμων, μεταξύ των οποίων, στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Εταιρείας και ανώτατα στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS.

Για 40 χρόνια, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εξελίσσεται και μεγαλώνει. Σήμερα αποτελεί την Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, με πάνω από €61 εκατομμύρια ετήσιο κύκλο εργασιών, περισσότερα από 113 χιλιάδες εν ενεργεία ασφαλιστήρια συμβόλαια και με Δείκτη Κεφαλαιουχικής Επάρκειας SOLVENCY II 272%. Με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Εταιρείας προς τους συνεργάτες και πελάτες της, όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιτύχει να κτίσει χιλιάδες σχέσεις εμπιστοσύνης, που στηρίζονται στη Δύναμη Ασφάλειας που προσφέρει. Σε ένα περιβάλλον συνεχών προκλήσεων, ο πήχης για τους στόχους της CNP AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μπαίνει όλο και πιο ψηλά, υπερβαίνοντας τα όρια.  

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανέφερε στο χαιρετισμό του πως «αυτά τα 40 χρόνια της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ήταν γεμάτα από προκλήσεις. Προκλήσεις που όλοι μαζί μετατρέψαμε σε επιτυχίες, για να έχουμε σήμερα την εταιρεία εδραιωμένη στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής αγοράς γενικού κλάδου στην Κύπρο. Υπάρχουμε για έναν πολύ απλό λόγο. Αλλά και για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Υπάρχουμε για να προσφέρουμε ασφάλεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους τη χρειάζονται».

Ακολούθως ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, παρουσίασε στους συνέδρους τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα και τους παραγωγικούς δείκτες της Εταιρείας για το 2021, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στους συνεργάτες του δικτύου και στο προσωπικό της Εταιρείας. Ανέλυσε τις κύριες προκλήσεις για την Εταιρεία για το 2022 και επεξήγησε την στρατηγική διαχείρισης τους που θα διατηρήσει την Εταιρεία για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής αγοράς γενικού κλάδου στην Κύπρο.

Ο κ. Χάρης Ν. Παστίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μαζί με τον κ. Κώστα Φυτιρή, Υποναύαρχο ε.α, είχαν μια ανατρεπτική συνομιλία.  Με παράδειγμα το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ικανοτήτων ενός μέλους των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), έγινε ο παραλληλισμός των απαιτήσεων και δεξιοτήτων στην επαγγελματική ζωή ενός Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή της εταιρείας. Όπως ένας ΟΥΚ ξεπερνά τα όρια του εαυτού του, έτσι και οι συνεργάτες της Εταιρείας, ξεπερνούν τα δικά τους όρια.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ βράβευσε τους «νικητές» του 2020, αυτούς που σε μια δύσκολη και κρίσιμη χρονιά, κατάφεραν να πετύχουν πολύ υψηλούς στόχους. Ενώ, κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που ακολούθησε, σε μια λαμπρή τελετή, βραβεύθηκαν οι καλύτεροι των καλυτέρων, οι οποίοι είχαν τις κορυφαίες επιδόσεις το 2021.

Στο συνέδριο οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν μια πολυδιάστατη και γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες, διαδρομή 40 χρόνων, αλλά και να θέσουν νέους στόχους για την επόμενη δεκαετία, στην πορεία ανάπτυξης  της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.