You are here

CNP Cyprus: «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον»

21/09/2021 10:01

Όλοι μαζί για το περιβάλλον!

Oι θυγατρικές του Γαλλικού Πολυεθνικού Ασφαλιστικού Ομίλου CNP Assurances και οι εργαζόμενοί τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πλανήτη πιο καθαρό!

Στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών του δράσεων, ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε με το προσωπικό των εταιρειών του στην Κύπρο CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τους ασφαλιστικούς τους συμβούλους την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον».

Η πρωτοβουλία αυτή ακολούθησε την πρόσκληση - πρόκληση με τίτλο “World CleanUp Day” του μητρικού Ομίλου CNP Assurances, του Γαλλικού Ασφαλιστικού κολοσσού, η οποία κινητοποιεί εργαζομένους μεταξύ θυγατρικών του, από 19 χώρες για τον πλανήτη μας.

Οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της CNP Cyprus ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου συγκεντρώθηκαν σε ομάδες αναλαμβάνοντας να συλλέξουν τα απορρίμματα από το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου Ποταμού στη Λευκωσία, από την περιοχή Καρνάγιο στη Λεμεσό και από την παραλία Kαστέλλα στη Λάρνακα.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης δραστηριότητας της CNP CYPRUS για θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στην υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση (ESG). Αποτελεί στρατηγική επιλογή του Ομίλου να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια να γίνει καλύτερος ο κόσμος μας, μέσα από βιώσιμη ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική, που σέβεται το περιβάλλον και νοιάζεται για τις ανάγκες της κοινωνίας.

Κινητοποιούμαστε όλοι! # All mobilised!