You are here

CTC-ARI Airports: Συνέχεια στις μέρες εκπλήξεων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

28/08/2008 13:40
Ονειρεμένα ταξίδια για τυχερούς ταξιδιώτες

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρωτότυπο πρόγραμμα «Μέρες Εκπλήξεων» στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, η CTC-ARI Airports Ltd, η κοινοπραξία μεταξύ της CTC και της Ιρλανδικής Aer Rianta International που διαχειρίζεται τις εμπορικές δραστηριότητες στα δύο διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου μέχρι το 2031, πρόσφερε και νέα ονειρεμένα ταξίδια σε τυχερούς ταξιδιώτες. Αυτή τη φορά προσφέρονται συναρπαστικά ταξίδια, ένα κάθε μήνα, και συγκεκριμένα για Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2008.

Η πρώτη μεγάλη τυχερή του Αυγούστου είναι η Τζούλια Τυρίμου από την Πάφο, η οποία κέρδισε μια πολυτελή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Το τυχερό εισιτήριο κλήρωσε μία τουρίστρια από τη Σουηδία, η Mathilda Mickelsson.

Οι ταξιδιώτες συμμετέχουν στην κλήρωση παίρνοντας ένα εισιτήριο συμμετοχής για κάθε αγορά €50,00 ευρώ, είτε στα καταστήματα αδασμολογήτων είτε και σε οποιαδήποτε από τα εστιατόρια, καφετέριες και σημεία εξυπηρέτησης στα αεροδρόμια.

Η νέα προσφορά της CTC – ARI Airports με τον τίτλο “Mediterranean cruises of a lifetime” γίνεται σε συνεργασία με τη Cyprus Airports F&B, τις Αυστριακές Αερογραμμές, το Top Kinisis Travel και τη MSC Cruises Iταλίας. Kάθε τυχερός κερδίζει το ταξίδι για δύο άτομα που περιλαμβάνει και παραμονή σε ξενοδοχεία πολυτελείας πέντε αστέρων. Η κρουαζιέρα αρχίζει από τη Βενετία και το Μπάρι, περιλαμβάνει τα ελληνικά νησιά Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, την Αθήνα, την Ολυμπία και το Ντουμπρόβνικ.

Δώρα, συναρπαστικά ταξίδια και άλλα προσφέρουν επίσης στους ταξιδιώτες και διάφοροι προμηθευτές στα καταστήματα αδασμολόγητων Λάρνακας και Πάφου.

Ο Γενικός Διευθυντής της CTC – Ari Airports Ltd Gerry Grawford εξέφρασε τη χαρά του γιατί μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πρόγραμμα «Μέρες Εκπλήξεων», δίνεται τώρα η ευκαιρία όχι σε ένα αλλά σε τρείς τυχερούς να ζήσουν καινούργια ονειρεμένα ταξίδια.