You are here

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School Εθνικός Νικητής στα European Business Awards

12/09/2019 13:42

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ανακηρύχτηκε «Εθνικός Νικητής» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Επιλέχθηκε από τις 2.753 επιχειρήσεις που ονομάστηκαν ως «Ones to Watch» σε έναν κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο και επιλέχθηκε ως Εθνικός Νικητής από μια ομάδα ανεξάρτητων δικαστών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών. Είναι η καλύτερη επιχείρηση στην Κύπρο στην κατηγορία Customer Engagement and Market Engagement και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Κύπρο στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: "Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και το Cyprus Institute of Marketing είναι το κορυφαίο Business School στην Κύπρο. Η επιλογή ως εθνικού νικητή σημαίνει ότι παρουσιάζετε μεγάλη καινοτομία, ηθική και επιτυχία και είστε μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ευχόμαστε Cyprus Institute of Marketing να έχει την καλύτερη τύχη στον τελικό γύρο. "

Το CIM είναι το κορυφαίο Business School της Κύπρου από το 1978. Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάγκος Χατζηγιάννης δήλωσε: "Η ανακήρυξη του Business School μας σαν «National Champion» από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ίδρυμα μας. Τα προγράμματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε για τα τελευταία 41 χρόνια οδηγούν στην ανάπτυξη των ηγετών της οικονομίας και τέτοια βραβεία μας δίνουν την επιθυμία να συνεχίσουμε την αποστολή μας να προσφέρουμε ηγετικά προγράμματα που προσθέτουν αξία στην οικονομία».

Το Cyprus Institute of Marketing θα κατευθυνθεί στην Βαρσοβία της Πολωνίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για να ολοκληρώσει έναν τελικό γύρο κρίσης και θα συμμετάσχει τόσο σε μια Διάσκεψη Κορυφής για την ανάληψη επιχειρηματικών ζητημάτων όσο και στην Τελετή Εκδήλωσης Gala όπου οι νικητές της γενικής κατηγορίας για το Ευρωπαϊκό Επιχειρείν 2019 Τα βραβεία θα ανακοινωθούν.

Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι τώρα στο 12ο έτος και ο κύριος σκοπός του είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασε πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. Οι χορηγοί και οι εταίροι περιλαμβάνουν το Inflexion, το Germany Trade & Invest και το Cision PR Newswire.