You are here

Cyprus Public Transport και ColourPix ανακοίνωσαν την αποκλειστική συνεργασία τους για πακέτα διαφήμισης

30/09/2021 13:43

Την αποκλειστική συνεργασία τους ανακοίνωσαν η Cyprus Public Transport και η Colourpix Digital printing Ltd. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στο Landmark Hotel στη Λευκωσία. Από εδώ και πέρα, η Colourpix Digital printing Ltd. θα είναι η μόνη εταιρεία που θα αναλαμβάνει τις διαφημίσεις στα λεωφορεία της Cyprus Public Transport σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ οι δύο εταιρείες παρουσίασαν από κοινού τα ανταγωνιστικά πακέτα διαφήμισης που προσφέρουν.

Στα πακέτα «Ad on a Bus» (όπως ονομάστηκε η υπηρεσία) που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνεται τόσο η τιμή της ενοικίασης όσο και αυτή της εκτύπωσης της εκάστοτε διαφήμισης. Σημαντικό πλεονέκτημα για τους διαφημιζόμενους είναι το γεγονός ότι, με βάση τη διαδρομή, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν το κοινό που επιλέγει την κάθε γραμμή, οπότε θα μπορούν να διαφημίζονται ανάλογα. Αυτή η διευκόλυνση οφείλεται στο πλήθος των διαδρομών της Cyprus Public Transport, αλλά και στα συχνά της δρομολόγια, που θα επιτρέπουν την προβολή των διαφημίσεων σε μεγαλύτερο κοινό.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία διαφημιζόμενων και διαφημιστικών εταιρειών, ενώ εκ μέρους της Colourpix Digital printing Ltd. την παρουσίαση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σίμος Μαντζουράνος. Ο κ. Μαντζουράνος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με τη Cyprus Public Transport, τονίζοντας ότι η εταιρεία έχει φέρει μια νέα εποχή για τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Κύπρο και τώρα εγκαινιάζει και μια νέα περίοδο για τη διαφήμιση.

Από την πλευρά της Cyprus Public Transport, την παρουσίαση έκανε ο Business Development Manager κ. Αλέξανδρος Καμπέρος, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη συνεργασία αυτή, αναφερόμενος στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό της Colourpix Digital printing Ltd. στον χώρο των εκτυπώσεων και κατ’ επέκταση της διαφήμισης.