You are here

Δανός & Συνεργάτες: Σε νέα γραφεία στη Θεσσαλονίκη

21/10/2007 15:40
Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου η Δανός & Συνεργάτες σε συνεργασία με την CB Richard Ellis γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία παρουσία μελών, φίλων και συνεργατών της εταιρείας, την μετεγκατάσταση των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα ύπαρξης αντίστοιχων εταιρειών στη Θεσσαλονίκη ενώ τόνισε την βούληση της κυβέρνησης για την προώθηση και υποστήριξη αναπτυξιακών δραστηριοτήτων στο real estate.

Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες της Δανός & Συνεργάτες. Τον χαιρετισμό του Υφυπουργού προλόγισε ο κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Δανός & Συνεργάτες, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρείας τα τελευταία 12 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Η Δανός & Συνεργάτες - Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων δραστηριοποιείται στη Κύπρο από το 1968, ενώ από το 1995 διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο την CB Richard Ellis, τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate στο κόσμο. Στη φωτογραφία διακρίνονται εξ αριστερών οι κ.κ. Γ. Παρασκευόπουλος, Η. Δανός, Σ. Καλαφάτης, Κ. Γκιουλέκας και Π. Δανός.