You are here

Delfi Auctions: Ήρθαν για να μείνουν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες

23/07/2021 12:21

Πέντε ακίνητα πωλήθηκαν στη δημοπρασία της 22ας Ιουλίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων της Delfi Auctions η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιουλίου. Το ενδιαφέρον για τη δημοπρασία ήταν ιδιαίτερα έντονο, αφού πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Συγκεκριμένα, πωλήθηκαν συνολικά πέντε ακίνητα τα πλείστα εκ των οποίων ήταν οικιστικά στη Λευκωσία, κάτι που καταδεικνύει και τη δυναμική που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες η αγορά της πρωτεύουσας. Ενδεικτική η πώληση πλήρως ανακαινισμένου διαμερίσματος πολυτελείας, δύο υπνοδωματίων στην οδό Εσπερίδων στον Στρόβολο, το οποίο διατέθηκε έναντι 166χιλ. ευρώ.

Από πλευράς αγοραστικού ενδιαφέροντος, το μεγαλύτερο συγκέντρωσε αγροτικό τεμάχιο γης στην Αναρίτα της Πάφου εμβαδού 7,106τ.μ. Το ακίνητο τελικά πωλήθηκε έναντι 167 χιλ. ευρώ σε σύγκριση με την αρχική τιμή των 160 χιλ. ευρώ.

Η πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα της κυπριακής αγοράς πλατφόρμα της Delfi Auctions ανταποκρίθηκε για ακόμα μία φορά πλήρως στις απαιτήσεις της δημοπρασίας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκειά της. Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα αναπτύχθηκε εξ’ αρχής από το Τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου του Ομίλου Delfi, συνδυάζοντας έτσι εξειδίκευση σε θέματα ακινήτων, ανάλυσης δεδομένων και τεχνολογίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που αυτός ο καινοτόμος τρόπος απόκτησης ακινήτου κερδίζει διαρκώς έδαφος και τον εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι πωλητές και αγοραστές. Θεωρούμε πως για ακόμα μία φορά ικανοποιήσαμε τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών που εμπιστεύτηκαν τα ακίνητά τους σ’ εμάς αλλά και των αγοραστών οι οποίοι έχουν αποκτήσει το επόμενό τους ακίνητο με ένα άνετο, εύκολο και καθόλα ασφαλή τρόπο», εξηγεί ο  COO του Ομίλου Delfi, κ. Παναγιώτης Παστός.                                                      

Ήδη, η Delfi Auctions ετοιμάζεται για την επόμενη ηλεκτρονική δημοπρασία με ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων και σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές.