You are here

Delfi Auctions: Όλα έτοιμα για την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία

10/05/2021 11:34
  • Προνομιούχα ακίνητα ψάχνουν τον επόμενο τους ιδιοκτήτη την Τετάρτη 12 Μαΐου!
  • Έντονο το ενδιαφέρον, εκατοντάδες οι εγγραφές στην πλατφόρμα.

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων της Delfi Auctions η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Μαΐου. Tο ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι εγγραφές συνεχείς.

Ακίνητα διαφόρων τύπων και σε διάφορες περιοχές της Κύπρου θα τεθούν προς πώληση μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας της Delfi Auctions η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στα δεδομένα της κυπριακής και της ελληνικής αγοράς. H πλατφόρμα της Delfi Auctions αναπτύχθηκε εξ’ αρχής από το τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου του Ομίλου, συνδυάζοντας εξειδίκευση σε θέματα ακινήτων, ανάλυσης δεδομένων και τεχνολογίας. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αποτελούν η εύκολη, άνετη και γρήγορη εγγραφή και χρήση της πλατφόρμας. Και φυσικά η ασφάλεια που παρέχει σε όλους τους χρήστες.  

«Οι σύγχρονες συνθήκες επιβάλλουν τη διενέργεια πράξεων εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος. Η Delfi Auctions, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, μεταφέρει τις διαδικασίες απόκτησης ακινήτου στον χώρο του αγοραστή με ταχύτητα, εχεμύθεια και ευκολία, και βέβαια, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές», εξηγεί ο Managing Partner του Ομίλου Delfi, Δρ. Γιώργος Μούντης.                                                                                               

Τα ακίνητα της πρώτης δημοπρασίας

  1. Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με θέα τη θάλασσα – Κάτω Πάφος (DAP0003)

Τιμή εκκίνησης: €140.000

Το συγκεκριμένο ακίνητο επωφελείται εγγυημένης απόδοσης 7% με βάση την τιμή εκκίνησης (η τελική απόδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την τελική τιμή πώλησης). Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα στην περιοχή της Κάτω Πάφου.  Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα με τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης και 1.3 χλμ. από το εμπορικό κέντρο Kings Avenue. H περιοχή της Κάτω Πάφου αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για αρχαία μνημεία και ιστορικά γεγονότα. Σύμφωνα με ανεξάρτητες αξιολογήσεις, η περιοχή αποτελεί αγαπημένο μέρος διαμονής των επισκεπτών της επαρχίας Πάφου.

Δεδομένα

Κατάσταση: Άριστη

Ενεργειακή Κλάση: Β

Εσωτερικοί χώροι: 60τμ + 10τμ καλυμμένο μπαλκόνι

Υπνοδωμάτια: 2 • Μπάνια: 1

Πλήρως επιπλωμένο

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

Χώροι στάθμευσης: 1

Τίτλος ιδιοκτησίας: Ναι

Για όλες τις πληροφορίες σε σχέση με το ακίνητο, πατήστε ΕΔΩ

  1. Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με θέα τη θάλασσα - Κάτω Πάφος (DAP 0004)

Τιμή εκκίνησης: €195,000

Το συγκεκριμένο ακίνητο επωφελείται εγγυημένης απόδοσης 7% με βάση την τιμή εκκίνησης (η τελική απόδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την τελική τιμή πώλησης). Είναι πλήρως ανακαινισμένο με τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας και προσφέρει θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Πάφου σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης και κοντά στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue.

Δεδομένα

Κατάσταση: Άριστη

Ενεργειακή Κλάση: Β

Εσωτερικοί χώροι: 99 τ.μ.

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 1

Πλήρως επιπλωμένο

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

Χώροι στάθμευσης: 1

Τίτλος ιδιοκτησίας: Ναι

Για όλες τις πληροφορίες σε σχέση με το ακίνητο, πατήστε ΕΔΩ

  1. Πολυτελής κατοικία - Δευτερά, Λευκωσία (DAP 0008)

Τιμή εκκίνησης: €395.000

Μοντέρνα και πολυτελής έπαυλη σε μία ήσυχη περιοχή της Πάνω Δευτεράς. Η διώροφη κατοικία έχει εμβαδόν 220 τ.μ. και έχει ανεγερθεί σε μεγάλο οικόπεδο 722 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ανοικτού σχεδιασμού καθιστικό, τραπεζαρία και μοντέρνα ηλεκτρική κουζίνα. Στον πάνω όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του en-suite, ώστε να εξασφαλίζεται η άνεση και η ιδιωτικότητα όλων των ενοίκων. Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα. Το κτίσμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πέντε λεπτά από το κέντρο της Δευτεράς και 15-20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Λευκωσίας. 

Δεδομένα

Κατάσταση: Άριστη

Ενεργειακή Κλάση: Γ

Εσωτερικοί χώροι: 220 τ.μ.

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 3 + 1 τουαλέτα για καλεσμένους στο ισόγειο

Χώροι στάθμευσης: 2

Μπαλκόνια: 2

Τίτλος Ιδιοκτησίας: Ναι

  1. Γεωργικό χωράφι - Αναρίτα, Πάφος (DAP 0005)

Τιμή εκκίνησης: €140.000

Τεμάχιο συνολικού εμβαδού 7,106τ.μ. σε Γεωργική Ζώνη στην Αναρίτα της Πάφου με συντελεστή δόμησης 10%, κάλυψη 10% και μέγιστο ύψος οικοδομής τα 8.3 μέτρα.

Δεδομένα

Ζώνη: Γεωργική

Έκταση: 7.106τ.μ.

Τίτλος Ιδιοκτησίας: Ναι

  1. Οικιστικό οικόπεδο – Άγιος Αντώνιος, Λευκωσία (DAP 0007)

Τιμή εκκίνησης: €115.000

Το οικιστικό οικόπεδο έχει εμβαδό 184 τ.μ. και βρίσκεται στην οικιστική ζώνη του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία. Ο συντελεστής δόμησης ανέρχεται στο 140% και η κάλυψη στο 70%. Το μέγιστο ύψος οικοδομής είναι τα 8.3 μέτρα.To οικόπεδο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, σε σχολεία, εστιατόρια και πάρκα. 

Δεδομένα

Ζώνη: Οικιστική

Εμβαδό: 184τ.μ.

Τίτλος Ιδιοκτησίας: Ναι

  1. Ημιτελής οικιστική έπαυλη – Αρχάγγελος, Λευκωσία (DAP 0011)

Τιμή εκκίνησης: €385.000

Αυτή η ημιτελής έπαυλη πέντε υπνοδωματίων στον Αρχάγγελο αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία ιδιοκατοίκησης αφού προσφέρει την ευκαιρία διαμόρφωσης των χώρων ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Το ακίνητο είναι κτισμένο σε οικόπεδο 560τ.μ. σε λόφο, παρέχοντας απρόσκοπτη θέα στην γύρω περιοχή. Η έπαυλη περιλαμβάνει πισίνα, κελάρι κρασιών, δωμάτιο σάουνας υπόγειο με χώρο στάθμευσης για τρία οχήματα και αποθηκευτικό χώρο.    

Δεδομένα

Κατάσταση: Ημιτελής

Εσωτερικοί χώροι: 505 τ.μ.

Υπνοδωμάτια: 5

Χώροι στάθμευσης: 3

Πισίνα: Ναι

Τίτλος Ιδιοκτησίας: Ναι

  1. Γεωργικό χωράφι – Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος (DAP 0009)

Τιμή εκκίνησης: €49.000

Τεμάχιο συνολικού εμβαδού 9,260τ.μ. σε Γεωργική Ζώνη στην Πόλη Χρυσοχούς με συντελεστή δόμησης 6%, κάλυψη 6% και μέγιστο ύψος οικοδομής τα 7 μέτρα. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσβαση από αγροτικό δρόμο, με μεγάλο μέτωπο σε ήσυχη περιοχή κοντά σε χωριό.

Δεδομένα

Ζώνη: Γεωργική

Έκταση: 9.260τ.μ.

Τίτλος Ιδιοκτησίας: Ναι

Στοιχεία επικοινωνίας:

Delfi Auctions: Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 10, 1082, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22000123

E-mail: [email protected] | Ιστοσελίδα: https://delfiauctions.com/