You are here

Διαδικτυακή ημερίδα στο ΤΕΠΑΚ: «Ενίσχυση δεξιοτήτων για τη βελτίωση της φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών/προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων»

28/07/2021 15:02

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, από τις 10:00 έως τις 12:00, διαδικτυακή, ενημερωτική, ημερίδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EU-VET CARE με θέμα «Ενίσχυση δεξιοτήτων για τη βελτίωση της φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών/προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων»

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά ευρήματα, τα εκπαιδευτικά εργαλεία και η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος EU-VET CARE.

Θα παρουσιαστεί, επίσης, ο Οδηγός και οι προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργήθηκαν για παρόχους συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς.

Παράλληλα, θα αναφερθούν εμπειρίες φορέων αναφορικά με τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά μεταναστών/προσφύγων και οι ασυνόδευτοι ανήλικοι στην Κύπρο.

Το EU-VET CARE είναι τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2021 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική γλώσσα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/7FxwFfiPBatb5UFv5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Ιστοσελίδα EU-VETCARE: euvetcare.eu

Σελίδα EU-VETCARE στο Facebook: facebook.com/euvetcare

Ιστοσελίδα Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία: https://www.cut.ac.cy/faculties/hsc/cii/

Σελίδα Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία στο Facebook: https://www.facebook.com/CyprusInternationalInstituteHealth