You are here

Διαδικτυακό Σεμινάριο από την Baker Tilly South East Europe και την Baker Tilly Ρωσίας με θέμα τις τελευταίες φορολογικές αλλαγές στην Κύπρο και την Ρωσία

22/04/2021 15:22

Η Baker Tilly South East Europe, σε συνεργασία με την Baker Tilly Ρωσίας, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία στις 22 Απριλίου  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα ‘’Τελευταίες φορολογικές ενημερώσεις στην Κύπρο και στην Ρωσία‘’.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe κ. Mάριος Α. Κλείτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly Ρωσίας κ. Alexander Malkov, με ένα σύντομο χαιρετισμό, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες επισημαίνοντας την σημαντικότητα αυτών των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Κύριος ομιλητής της παρουσίασης για την Baker Tilly South East Europe ήταν ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς τις τελευταίες εξελίξεις στο φορολογικό σύστημα, τις φορολογικές νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διάφορα άλλα φορολογικά ζητήματα και την εφαρμογή τους στη Κύπρο και στην Ρωσία.

Από την Baker Tilly Ρωσίας ομιλητές ήταν ο κ. Sergey Druzhinin, επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος και ο κ. Andrey Vladimirov επικεφαλής του νομικού τμήματος που ανέλυσαν διάφορες φορολογικές ενημερώσεις στην Ρωσία και παρουσίασαν πρακτικές εφαρμογές της νομοθεσίας για τους πελάτες της Baker Tilly.

 Με το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες όπου επιλύθηκαν διάφορες φορολογικές απορίες.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί την αρχή για μια σειρά σεμιναρίων που έχει σχεδιάσει η Baker Tilly South East Europe λαμβάνοντας υπόψη την δυσκολία στην πραγματοποίηση φυσικών σεμιναρίων και  την ανάγκη για ενημέρωση των πελατών και συνεργατών μας.