You are here

Διαδικτυακό σεμινάριο της KPMG σχετικά με τη διαχείριση απόδοσης μέσω ανάλυσης δεδομένων

02/07/2020 09:39

Στις 30 Ιουνίου η Ακαδημία της KPMG Κύπρου διοργάνωσε και παρουσίασε με επιτυχία το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Διαχείριση εταιρικής απόδοσης μέσω συστημάτων ανάλυσης δεδομένων».

Οι εκπαιδεύτριες του σεμιναρίου με τεχνικές γνώσεις και πείρα από Ευρώπη και Αμερική, ανέλυσαν βασικά στοιχεία του πλαισίου διαχείρισης εταιρικής απόδοσης, προσφέροντας πρακτικά παραδείγματα και συγκεκριμένα βήματα για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να δημιουργήσουν το εν λόγω πλαίσιο. Οι συμμετέχοντες του διαδικτυακού σεμιναρίου είχαν επίσης την ευκαιρία να μάθουν πώς να σχεδιάζουν ένα πλαίσιο διαχείρισης της απόδοσης, να ορίζουν καίριους δείκτες απόδοσης, καθώς και να τους συνυπολογίζουν στη γενικότερη ανάλυση της απόδοσης στον οργανισμό τους.

Επιπρόσθετα, οι εκπαιδεύτριες υπογράμμισαν την αξία της ανάλυσης δεδομένων στη βέλτιστη διαχείριση της απόδοσης και τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνει ένας οργανισμός για να αξιοποιήσει τα δεδομένα προς όφελός του. Τέλος, επισήμαναν τους τρόπους με τους οποίους τα εργαλεία περιγραφικής ανάλυσης δεδομένων μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες για ένα οργανισμό, βοηθώντας στην καλύτερη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαδικτυακά σεμινάρια της Ακαδημίας της KPMG, επικοινωνήστε με την Ειρήνη Αβραάμ στο 22207460 ή στο [email protected]. Διαβάστε περισσότερα ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://home.kpmg/cy/webinars.