You are here

“Διαφημιστικό Δίκτυο της Χρονιάς 2007”: Αυτή είναι η BBDO!

29/01/2008 12:36
Όταν είσαι μια εταιρεία με τη φιλοσοφία σου να στηρίζεται στο σλόγκαν “The work, the work, the work” και φτάνεις στην κορυφή του Gunn Report ( ετήσια έκθεση των πιο πολυβραβευμένων δικτύων σε όλα τα σημαντικά διαφημιστικά φεστιβάλ του κόσμου) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη φορα στα εννέα χρόνια, έχεις κάθε λόγο να είσαι περήφανος με τον εαυτό σου!

Και όταν ακολουθεί η βράβευσή σου ως του πρώτου στην ιστορία Δικτύου της Χρονιάς στις Κάννες, έχοντας κερδίσει δύο GRAND PRIX του Φεστιβάλ Διαφήμισης των Καννών (για εξωτερική διαφήμιση και ραδιόφωνο) καθώς και μια σειρά από άλλα βραβεία, τότε μπορείς να ανοίξεις μερικές Σαμπάνιες και να το γιορτάσεις!

Ωστόσο, όταν προσθέσεις όλα αυτά με ένα νέο κύκλο εργασιών των 2 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, εκ των οποίων το 1 προέρχεται από νέους πελάτες, τότε γνωρίζεις ότι μπορείς με σιγουριά να περιμένεις την ανακήρυξή σου σε Campaign’s Advertising Network of the Year.

Στην Κύπρο η BBDO αντιπροσωπεύεται επάξια από τη Διαφημιστική εταιρεία
TELIA & PAVLA/BBDO που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια μιας εξαιρετικής και πολύ πετυχημένης παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Έχοντας στο πορτφόλιό της σημαντικότατους ντόπιους και διεθνείς πελάτες και πολλά από τα πιο διάσημα brands στον κόσμο η TELIA & PAVLA/BBDO ενστερνίζεται τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του Μεγάλου Δικτύου στο οποίο ανήκει και παίρνει από αυτό όλη τη γνώση και την εμπειρία που δίνουν μεγαλύτερη ώθηση στη δημιουργικότητα και στο χτίσιμο στρατηγικής για τα brands που διαφημίζει.