You are here

Διαγωνισμός Συνταγών HEINZ KETCHUP

10/12/2008 14:09
H.Tseriotis Consumer Goods Ltd, αντιπρόσωπος της εταιρείας ΗΕΙΝΖ στην Κύπρο, διοργάνωσε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό συνταγών, που περιλαμβάνουν HEINZ KETCUP. Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια 2 μήνες και αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η επιτυχία ήταν μεγάλη, αφού εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλη την Κύπρο ανταποκρίθηκαν στέλνοντας τις δικές τους μοναδικές συνταγές!

Tο Σάββατο 29 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του διαγωνισμού.
Oι 8 φιναλίστ που προκρίθηκαν στον τελικό, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το πρωί στο Εργαστήριο Μαγειρικής
του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπου και διεξάχθηκε ο διαγωνισμός. Οι 8 διαγωνιζόμενες μαγείρεψαν ταυτόχρονα τις συνταγές τους, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό!

Τις 3 νικήτριες εξέλεξε η κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν: 2 σεφ, ο κύριος Χρίστος Χριστοδούλου (Executive Chef) και ο κύριος Γιώργος Κυπριανού (Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου), καθώς και ο κύριος Μιχάλης Κωνσταντίνου Marketing Manager του Ομίλου Τσεριώτη και η κυρία Carol Garnett Country Manager της HEINZ.

Οι 3 πρώτες νικήτριες του διαγωνισμού, που είναι οι εξής:
1η η κυρία Ειρήνη Χαραλάμπους Κέλβερη με τη συνταγή της «Χοιρινό με κυδώνια», 2η η κυρία Χαραλαμπία Σιάτη με τη συνταγή «Πικάντικα Παϊδάκια» και 3η η κυρία Καίτη Καρατζιά με τη συνταγή της «Εξωτικές Γαρίδες».
Oι νικήτριες του διαγωνισμού κέρδισαν δωροκουπόνια αξίας 5.000, 3.000 και 2.000 αντίστοιχα, από την αλυσίδα καταστημάτων Hadjikyriakos & Sons Ltd.
Οι καλύτερες συνταγές, θα κυκλοφορήσουν σε μικρό βιβλιαράκι που θα διανεμηθεί δωρεάν.