You are here

Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ

29/09/2022 08:47
  • Συνεχίζουμε «Μαζί στη Ζωή» για 31η συνεχή χρονιά

Με το σύνθημα «Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως» και το μήνυμα ότι η αγάπη και η προσφορά θα κάνει και φέτος τη διαφορά για άτομα με εμπειρία καρκίνου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) κήρυξε την έναρξη της 31ης Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης, διαχρονικός χορηγός της οποίας είναι η Universal Life.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, ανέφερε πως ο ΠΑΣΥΚΑΦ για πάνω από 36 χρόνια διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες και προγράμματα σε όλη την Κύπρο. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το 2021 ο σύνδεσμος ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 6.168 ασθενών και των οικείων τους, μέσα από 35.162 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια και εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς, υποστηριχτές, εθελοντές και όλο τον κόσμο για την πολύτιμη στήριξή του χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε ο ΠΑΣΥΚΑΦ να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του.

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου ανέφερε πως η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό στις υπηρεσίες φροντίδας, διαφώτισης και πρόληψης συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με εμπειρία καρκίνου και είναι σημαντικό όπως όλοι αγκαλιάσουμε για μια ακόμη χρονιά την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του συνδέσμου. Η κα Ορφανίδου, δήλωσε περήφανη που η Universal Life συνδράμει για πάνω από 3 δεκαετίες στο έργο του συνδέσμου ως Διαχρονικός Χορηγός του,  υπενθυμίζοντας ότι η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους μας είναι αξίες που αντικατοπτρίζουν απόλυτα το όραμα και τις αξίες της Universal Life ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία.