You are here

Διαχρονική προσφορά στην Κυπριακή Κοινωνία

16/10/2019 18:00

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο μέσα στα πλαίσια της κοινωνικό-οικονομικής προσφοράς του, δώρισε το ποσό των €10,800 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο, Μια Ευχή”, ποσό το οποίο προήλθε από τα έσοδα του φιλανθρωπικού πρωταθλήματος “Beach-Volley”, που διοργάνωσε το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ανάμεσα σε Εταιρείες-Μέλη του, τον Σεπτέμβριο 2019.

Ο Αντιπρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Dieter Rohdenburg παρέδωσε την επιταγή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Γιώργο Πενηνταέξ κατά τη διάρκεια μίας σεμνής τελετής στην στα γραφεία του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου στις 16 Οκτωβρίου 2019, στη Λεμεσό. Ο κ. Πενηνταέξ, εξέφρασε την θερμή ευγνωμοσύνη του Συνδέσμου προς το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο που για 15 χρόνια στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις μέσα από την εκπλήρωση σημαντικών τους ευχών και χρηματοδότηση των θεραπειών τους.

Μέσα από το πολυδιάστατο και διαχρονικό κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, το οποίο γιορτάζει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στα Ναυτιλιακά δρώμενα της Κύπρου, αποδεικνύεται η ακούραστη διάθεση της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας για συνεισφορά στην Κυπριακή Κοινωνία, δίνοντας το μήνυμα ότι, “Η Ναυτιλία δεν Μεταφέρει μόνο Εμπορεύματα και Επιβάτες αλλά και Μηνύματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Στήριξης”.