You are here

Διεθνής αναγνώριση για την Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

28/05/2019 12:52

Στην κορυφή των αξιολογήσεων των οίκων LEGAL 500 και Chambers & Partners

Ανάμεσα στις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Κύπρου για το 2019,κατέταξαν για ακόμα μια χρονιά την εταιρεία Clerides Anastassiou, Neophytou LLC οι διεθνούς εμβέλειας οίκοι αξιολόγησης δικηγορικών γραφείων «LEGAL 500» και «Chambers and Partners». Η εταιρεία διακρίθηκε για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει, την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία των στελεχών της.

Σύμφωνα με τον οίκο LEGAL 500, η Clerides Anastassiou, Neophytou LLC παραμένει κορυφαία εταιρεία (Tier 1)στον τομέα του Εμπορικού-Εταιρικού Δικαίου και Συγχωνεύσεων – Εξαγορών, όπως και στον τομέα του Φορολογικού Δικαίου καθώς και στους τομείς του Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου. Κατά την αξιολόγηση από τον διεθνή οίκο Chambers and Partners, η εταιρεία έλαβε επίσηςτιμητική διάκριση στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού Δικαίου και Φορολογικού Δικαίου.

Η συνεταίρος στο δικηγορικό γραφείο και επικεφαλής των εταιρικών, εμπορικών και Σ&Ε υπηρεσιών, Έφη Αναστασίου, και ο επικεφαλής των φορολογικών υπηρεσιών, Σταύρος Κληρίδης, απέσπασαν την τιμητική διάκριση «Leading Individuals» κατά την αξιολόγηση του LEGAL 500. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους δύο επικεφαλής για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες του γραφείου, καθώς επίσης για την εμπειρία και το επαγγελματικό υπόβαθρό τους. Τιμητικές αναφορές απέσπασε και η δικηγόρος Άντρη Στυλιανού, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πλέον σημαντικά μέλη της ομάδας. Ο οίκος LEGAL 500 αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Εταιρεία ξεχωρίζει για την αφοσίωση και την προσήλωση των στελεχών της, αλλά και για την εξαιρετική ανταπόκρισή τους στις ανάγκες των πελατών. O οίκος Chambers and Partners ξεχώρισε την Έφη Αναστασίου για την εμπειρία της στην παροχή βοήθειας σε διεθνείς και εγχώριους πελάτες αναφορικά με συναλλαγές που σχετίζονται με συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, καθώς και για επενδύσεις ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων. Τιμητικές αναφορές απέσπασε και ο Σταύρος Κληρίδης, σύμφωνα με τις οποίες«διαθέτει ευρεία γνώση του Εμπορικού και του Φορολογικού Δικαίου, είναι πολύ αποτελεσματικός και κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας».

Η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC έχει λάβει αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις από τους συγκεκριμένους οίκους στο παρελθόν και εξακολουθεί να κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών στην Κύπρο.Η εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονες πρακτικές στον τομέα του εταιρικού και εμπορικού δικαίου με διεθνή, αλλά και τοπική προοπτική, προσφέρει τεχνογνωσία και εμπειρία στις πολύπλοκες διασυνοριακές -οικονομικές και εμπορικές-συναλλαγές των πελατών της, αλλά και αποτελεσματικές λύσεις στις σημαντικότερες νομικές προκλήσεις τους, μέσα από μια εξατομικευμένη και συλλογική προσέγγιση.