You are here

Διεθνής Αναγνώριση και φέτος για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

05/06/2020 14:29

Η αφοσίωση μας στο να προσφέρουμε στο κοινό εξαιρετικής ποιότητας νερό, χάρισε για ακόμη μια χρονιά τη διεθνή αναγνώριση στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που το θέλει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία εμφιαλωμένα νερά του κόσμου.

Σήμερα, έχοντας αποσπάσει δύο κορυφαίες διακρίσεις, την ανώτατη διάκριση ποιότητας «Grand Gold Award 2020» από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας Monde Selection και τη διάκριση «Superior Taste Award 2020» από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Γεύσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ κατάφερε να διακριθείγια τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε διεθνές  επίπεδο για τη γεύση του και την ποιότητά του.

Οι βραβεύσεις αυτές πιστοποιούν και αναδεικνύουν τους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που εξασφαλίζει η Coca-Cola HBC Κύπρου, προκειμένου να φτάσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ στους Κύπριους καταναλωτές σε άριστη ποιότητα και γεύση.

Τα Monde Selection Awards διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης Γεύσης και Ποιότητας, παρέχοντας μια αμερόληπτη και ανεξάρτητη αξιολόγηση. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής και το συμβούλιο των εμπειρογνωμόνων αναλύουν έως και 20 παραμέτρους του κάθε προϊόντος, μέσα από μια ενδελεχή διαδικασία ελέγχου.To International Taste Institute αποτελεί τον ανεξάρτητο φορέα που αξιολογεί και πιστοποιεί καταναλωτικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας επικεντρώνεται 100% στη γεύση των προϊόντων και εξασφαλίζειμέγιστη αντικειμενικότητα.

Η Άντρια Δαλίτη, Brand Manager Water της Coca-Cola HBC Cyprus, τόνισε: «Υποδεχτήκαμε αυτή τη βράβευση με μεγάλη υπερηφάνεια. Πρόκειται για μια απτή απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ, αλλά και για μια επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Coca-Cola HBC Κύπρου, ώστε να εξασφαλίζουμε πως φτάνει καθημερινά στον καταναλωτή μας ένα προϊόν εξαιρετικών προδιαγραφών».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ ανήκει στο χαρτοφυλάκιο τηςCoca-Cola HBC Κύπρου από τον Ιούνιο του 2011 και παράγεται στο ομώνυμο εργοστάσιο της εταιρείας στο βουνό της περιοχής Κύκκου. Kατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, ενώ έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση του κυπριακού καταναλωτικού κοινού ως ένα κορυφαίο προϊόν απαράμιλλης ποιότητας με διεθνή αναγνώριση.