You are here

Διεθνούς φήμης ομιλητές ενέπνευσαν 370 Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Eurolife

09/02/2023 11:25
  • Στο ετήσιο συνέδριο που διοργάνωσε την Παρασκευή 3/2

Ο Solomon Hicks, ο Asvin Chauhan και η Cynthia Hicks-Middleton, επαγγελματίες που έχουν κτίσει παγκόσμιους κολοσσούς, έχουν ταξιδέψει στα μήκη και πλάτη του κόσμου και έχουν συμβουλεύσει χιλιάδες Ασφαλιστικούς Συμβούλους σε ολόκληρο τον κόσμο, βρέθηκαν μπροστά από 370 Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Eurolife στο ετήσιο επαγγελματικό συνέδριο της Eurolife, με τίτλο «Δύναμη - Εξέλιξη - Επιτυχία», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Οι διεθνούς φήμης ομιλητές από την Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, την Ελλάδα και το Λίβανο, μεταξύ των οποίων και οι Naji Haddad, Κυριάκος Χατζηστεφάνου και Katarzyna Pilczuk, έχουν πετύχει διακρίσεις στο MDRT, ως «Court of the Table» και «Top of the Table». Ο Kaplan Mobray έδωσε το παρών του επίσης. Ένας κορυφαίος «Business Speaker» που έχει βοηθήσει άτομα και οργανισμούς να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους και που έχει εκδώσει βιβλία best-sellers που έχουν αναγνωριστεί σε διεθνές επίπεδο.

Στο συνέδριο συμμετείχε, επίσης, ο Ανδρέας Κονάνος, συμβουλεύοντας και παρακινώντας τους προσκεκλημένους για ψυχική ανάταση, όπως χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας.

Στο χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής της Eurolife, Αβραάμ Πεκρής ανάφερε: «Η φλόγα είναι αναμμένη. Καλούμαστε, σαν λαμπαδηδρόμοι, να συνεχίσουμε αυτή την πορεία και πρόσθετα, σαν τοξοβόλοι, να στοχεύσουμε ψηλά, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και δυνατότητες μας. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες και πίστη στις δυνατότητες όλων εσάς, των ανθρώπων της Eurolife, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη σας και να στοχεύουμε στην ανάδειξή του ρόλου σας που δεν άλλος από το να βοηθάτε τον συνάνθρωπο μας. Είναι για αυτό τον ιδιαίτερο λόγο, της εστίασης και της προσήλωσης στον άνθρωπο, που στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου. Μαζί δυναμώνουμε. Μαζί εξελισσόμαστε. Μαζί φτάνουμε στην επιτυχία».

Η Διευθύντρια Πωλήσεων, Καίτη Χαμπάκη, δήλωσε «Εμείς στην Eurolife κάνουμε πρωταθλητισμό. Ακριβώς αυτό είναι που ξεχωρίζει αυτή την ομάδα η οποία εδώ και 34 χρόνια πρωτοπορεί, χαράσσει τον δρόμο και καθορίζει πρότυπα. Την ομάδα που κάνει την διαφορά με τον επαγγελματισμό, την αγάπη προς τον άνθρωπο, την σκληρή δουλειά, την δέσμευση, τον προγραμματισμό και την προσήλωση στον στόχο και το αποτέλεσμα. Στο δικό μας ταξίδι για την Ιθάκη, επίκεντρο είναι ο άνθρωπος και αποστολή μας είναι να τον υπηρετούμε. Να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες του. Να δημιουργούμε προοπτικές και παράθυρα ευκαιριών για υλοποίηση των ονείρων και επιθυμιών του. Να προσθέτουμε αξία σε κάθε σχέση».

Το συνέδριο είχε ως αποκορύφωμα τη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Κύπρο, ενός αποκλειστικού “VIP Exclusive Event”, που έδωσε μια μοναδική ευκαιρία στους  Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Εταιρείας να έρθουν σε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους  καταξιωμένους ομιλητές. Συζήτησαν, έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα, αντάλλαξαν ιδέες και πρακτικές με ένα άμεσο και διαδραστικό τρόπο, με συντονιστή τον Naji Haddad.