You are here

Digital Δάνεια από την Ancoria Bank

14/04/2022 12:52

Η Ancoria Bank, ως challenger τράπεζα και πιστή στο όραμά της για καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της με διαφάνεια και ακεραιότητα, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί επαναπροσδιορίζοντας την παραδοσιακή τραπεζική και παρουσιάζει στην Κύπρο τα νέα της καταναλωτικά Digital Δάνεια, που έχουν ήδη βραβευτεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η αίτηση για προσωπικό δάνειο ή παρατράβηγμα αλλάζει και πλέον γίνεται μέσα από μια πλήρως ψηφιακή, απλή διαδικασία. Οι πελάτες της Ancoria Bank τώρα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για myLo@n (προσωπικό δάνειο) ή myOverdraft (παρατράβηγμα), ανάλογα με τις ανάγκες τους και τον τρόπο αποπληρωμής που επιθυμούν, μέσα από το επίσης βραβευμένο myAncoria, το mobile/web banking της τράπεζας, που είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή κινητού και σε προσωπικό υπολογιστή.

Η διαδικασία είναι πλήρως ψηφιακή, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επίσκεψη στην τράπεζα. Τα απαραίτητα έγγραφα παρέχονται μέσα από το myAncoria και σε περίπτωση έγκρισης της αίτησης, τα συμβόλαια υπογράφονται με ασφάλεια μέσα από την εφαρμογή με τη χρήση προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής. Τα δυο δανειακά προϊόντα χορηγούνται σε υφιστάμενους πελάτες σύμφωνα πάντοτε με τις προϋποθέσεις και διαδικασίες χορήγησης πιστωτικών διευκολύνσεων της Ancoria Bank.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Κύπρο μια πλήρως ψηφιακή υπηρεσία δανεισμού, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί μέσα από mobile/web banking υπηρεσία. Η εμπειρία της ομάδας της τράπεζας σε ότι αφορά τη χρήση της τεχνολογίας αιχμής της επέτρεψε να δημιουργήσει νέα και καινοτόμα προϊόντα, με γνώμονα πάντοτε την ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Digital Δάνεια στο: www.ancoriabank.com/el/personal-banking/digital-loans/