You are here

Δωρεάν μεταφορές μέχρι €1000, μέσω Hellenic Bank Web Banking και Mobile App

23/09/2022 10:02

Όταν τα παιδιά σπουδάζουν στο εξωτερικό τα έξοδα είναι ήδη πολλά. Γιατί να χρεώνεσαι και για τη μεταφορά των χρημάτων; Γλίτωσε τη χρέωση αλλά και την αναμονή στην ουρά του ταμείου, στέλνοντας χρήματα μέσω του Online Banking της Ελληνικής Τράπεζας και ξέγνοιασε και από τα δύο.  

Μέσω του Hellenic Bank Web Banking και του Mobile App οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) για ποσά μέχρι €1000. Επιλέγοντας τα ψηφιακά κανάλια οι πελάτες της Τράπεζας κερδίζουν χρόνο και χρήμα, αφού μέσω των εφαρμογών αυτών είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν πληρωμές ή να κάνουν μεταφορές χρημάτων γρήγορα, εύκολα και χωρίς να χρεώνονται επιπρόσθετα για την πραγματοποίηση αναγκαίων συναλλαγών.

Παλαιότερα επιβάλλονταν χρεώσεις για τις μεταφορές χρημάτων εντός Κύπρου ή προς την Ευρώπη (SEPA), ακόμα και για ποσά μικρότερα των €1000. Ωστόσο, η τεχνολογία άλλαξε τα δεδομένα και πλέον οι μεταφορές SEPA για ποσά μέχρι €1000 σε όλες τις κυπριακές και ευρωπαϊκές τράπεζες που συμπεριλαμβάνονται στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιούνται μέσω του Online Banking της Ελληνικής Τράπεζας. Πρόκειται για μία ρύθμιση που διευκολύνει και ευνοεί ιδιαίτερα όσους πελάτες της Τράπεζας μεταφέρουν σε τακτική βάση χρήματα στο εξωτερικό, όπως είναι για παράδειγμα οι γονείς φοιτητών.

Ταχύτητα και εξυπηρέτηση

Η χρήση των ψηφιακών εργαλείων της Ελληνικής Τράπεζας είναι ιδιαίτερα απλή. Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες, για το πώς θα συνδεθούν με το Web Banking ή πώς θα κατεβάσουν το Mobile App στα κινητά τους, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicbank.com. Παράλληλα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Τράπεζας στο 8000 9999 αν χρειαστούν υποστήριξη ή να επισκεφθούν ένα Connect Corner σε ένα από τα καταστήματα για να εξοικειωθούν με τη χρήση των εναλλακτικών καναλιών.

Μέσω του Web Banking οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις κάρτες, τους λογαριασμούς και τα δάνειά τους και να κάνουν μεταφορές με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα, καθώς και να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους ή το ιστορικό των συναλλαγών τους. Ακόμη πιο απλή είναι η χρήση του Mobile Banking, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να ελέγχουν τους λογαριασμούς τους ή να κάνουν μεταφορές, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.  

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Σκλάβος, Διευθυντής Υπηρεσίας Εταιρικής Ταυτότητας και Επικοινωνίας της Ελληνικής Τράπεζας ανέφερε: «Η δωρεάν μεταφορά χρημάτων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) για ποσά μέχρι €1000 είναι μια υπηρεσία η οποία αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους πελάτες της Τράπεζας. Η ευκολία και η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται οι συναλλαγές προσθέτουν αξία σε αρκετό κόσμο που έχει ανάγκη να γλιτώσουν χρόνο και χρήμα. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πολιτών».