You are here

Douleutaras.com.cy: Η δημοφιλής online πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το Σπίτι ξεκίνησε στην Κύπρο

03/03/2021 14:35

Ο Douleutaras, έχοντας καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός εύρεσης επαγγελματιών για το Σπίτι στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τοπική ομάδα και στην Κύπρο, με στόχο να βελτιώσει τον τρόπο που βρίσκουμε τον κατάλληλο επαγγελματία για κάθε εργασία που αφορά στο σπίτι μας.

Με ένα δίκτυο 3.700 επαγγελματιών, 270.000 εκτελεσμένες εργασίες και 76.000 αξιολογήσεις χρηστών έως σήμερα, ο Douleutaras ξεκινάει στην Κύπρο δημιουργώντας ένα ισχυρό τοπικό δίκτυο επαγγελματιών για το Σπίτι που εξυπηρετούν τις ανάγκες της Κυπριακής αγοράς. Η τεχνολογική πλατφόρμα έχει ήδη “χτίσει” ένα δίκτυο 400 επιλεγμένων και αξιολογημένων τοπικών συνεργατών, οι οποίοι έχουν ήδη εξυπηρετήσει περισσότερα από 6.000 αιτήματα εργασιών στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου, ενώ ο αριθμός αυτός ενισχύεται καθημερινά, με στόχο να ξεπεράσει τους 1.000 αξιολογημένους επαγγελματίες μέχρι το τέλος του 2021.

Στο Douleutaras.com.cy, ο χρήστης μέσα σε λίγα κλικ, μπορεί να βρει αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο σπίτι του, όπως επείγουσες εργασίες (π.χ. υδραυλικές, ηλεκτρολογικές), τεχνικές (π.χ. ελαιοχρωματισμό, πελεκανικά), ανακαινίσεις, μετακομίσεις ή ακόμη και καθαρισμό σπιτιού.  Ο χρήστης συμπληρώνει δωρεάν μια σύντομη φόρμα με τις ανάγκες του και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα προτείνει τους καλύτερους διαθέσιμους επαγγελματίες βάσει ποιότητας, απόστασης και αξιολογήσεων. Στη συνέχεια, μπορεί να συγκρίνει μεταξύ διαφορετικών επαγγελματιών και να επιλέξει εκείνον που θα προχωρήσει.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, η πορεία κάθε εργασίας παρακολουθείται από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας είναι στο πλευρό του χρήστη μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εργασία του.

Όραμα της πλατφόρμας είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος επαγγελματιών που με βοηθό  την τεχνολογία και με τη συνεχή στήριξη του Douleutaras αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, ώστε να ανταποκρίνονται στη νέα πραγματικότητα της αγοράς που επιτάσσει άρτια εξυπηρέτηση, αμεσότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία. Στο πλαίσιο αυτό, η πλατφόρμα εκπαιδεύει καθημερινά και “οπλίζει” τους συνεργάτες της με καινοτόμα εργαλεία, όπως τη δική τους Ψηφιακή Βοηθό, ενώ παράλληλα, μέσω ειδικών αλγορίθμων, προβάλλει και προωθεί τους επαγγελματίες που παρέχουν την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Douleutaras, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει: “Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχουμε στην αγορά της Κύπρου, χτίζοντας μία ισχυρή τοπική ομάδα αξιολογημένων συνεργατών που θα εξυπηρετούν με ασφάλεια τις ανάγκες των χρηστών. Έχοντας στον πυρήνα μας την τεχνολογία και με οδηγό την εξέλιξη κάθε επαγγελματία μας, προσδοκούμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην εύρεση επαγγελματία - τεχνίτη στην Κύπρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τοπικού καταναλωτικού κοινού.”

Ο Country Manager του Douleutaras στην Κύπρο, Χριστόδουλος Χατζηιωσήφ συμπληρώνει: “Ήδη το κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει το πρωτοποριακό μοντέλο της πλατφόρμας μας, κάτι που φαίνεται τόσο από την ανταπόκριση των επαγγελματιών που εντάσσονται στην ομάδα, όσο και από τα αιτήματα εργασιών που αυξάνονται καθημερινά. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ωςκορυφαία επιλογή για την εύρεση επαγγελματία και στην Κύπρο, απαντώντας στις ανάγκες των χρηστών για άριστη και άμεση εξυπηρέτηση από αξιολογημένους επαγγελματίες.”

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.douleutaras.com.cy/