You are here

Δυναμική παρουσία της Ελληνικής Τράπεζας στο Cyprus Tech Career Fair

25/11/2022 13:13

Δυναμική παρουσία έχει η Ελληνική Τράπεζα στο Cyprus Tech Career Fair που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο, Σάββατο το βράδυ, στην Κρατική Έκθεση.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εκδήλωση που διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με τη στήριξη του Invest Cyprus του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του CYHRMA, του CITEA, του Cyprus Computer Society, του Cyprus Tech Association, του Techisland και της Cyprus Public Transport.

To Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, φοιτητές και φοιτήτριες καθώς και νεαρούς επαγγελματίες ή γονείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τον κλάδο σπουδών που θα ακολουθήσουν, ενώ οι επισκέπτες στην έκθεση που διεξάγεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στις εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες στο μεγάλο γεγονός.

Ήδη εκατοντάδες κόσμου επισκέπτονται από χθες την Κρατική Έκθεση για να συμμετέχουν στο μεγάλο αυτό γεγονός. Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 20.00, ενώ το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 από τις 15:00 μέχρι τις 20:00. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Ελληνική Τράπεζα είναι χρυσός χορηγός της εκδήλωσης, ενώ συμμετέχει  με μεγάλο booth στην έκθεση, το οποίο στελεχώνεται από τα τμήματα Technology & Digital και Human Resources. Η συμμετοχή της Ελληνικής Τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Τράπεζας για επιτάχυνση της μετάβασής της στην ψηφιακή εποχή.