You are here

Δυναμική παρουσία της Petrolina Racing Team στο 49ο Ράλι Κύπρος

23/09/2021 13:47

Πέντε πληρώματα με τα χρώματα ENI και P-EnergyMax

Η Petrolina Racing Team θα δώσει δυναμικά το παρόν της στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος, το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2021. Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλι Μέσης Ανατολής και τον τέταρτο και πέμπτο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι.

Η Petrolina Racing Team συμμετέχει στον αγώνα με πέντε πληρώματα. Οι πρωταθλητές του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020, Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου  και οι νικητές του Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι -τρίτου αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος- Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία θα αγωνιστούν με αυτοκίνητο Volkswagen Polo GTI R5, ενώ οι Παναγιώτης Γιάγκου και Παύλος Εγγλέζου θα τρέξουν με Hyundai i20 R5. Και τα τρία αυτά πληρώματα θα φέρουν τα χρώματα της Eni. Η Πετρολίνα είναι ο αποκλειστικός διανομέας λιπαντικών Eni στην Κύπρο.  

Ο Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό τον Κώστα Παύλου συμμετέχουν στον αγώνα με το νέο τους όχημα Skoda Fabia R5 ενώ οι Σοφιανός Ρούσου και Ανδρέας Γιαννακού θα αγωνιστούν με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo X, αμφότεροι με τα νέα χρώματα και σχεδιασμό Petrolina EnergyMax (P-EnergyMax), τα ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης με πρόσθετο τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία η Πετρολίνα διαθέτει αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά από το 2020.

Στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος 2021 έχουν δηλώσει συμμετοχή 32 πληρώματα από οκτώ χώρες, ενώ θα διεξαχθούν 12 ειδικές διαδρομές. Ο αγώνας καλύπτει συνολικά 665χλμ, εκ των οποίων τα 180,92χλμ είναι αγωνιστικά.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρωταγωνιστεί διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης. Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.