You are here

Δύο πολυπόθητα εμπορικά οικόπεδα σε μια από τις κεντρικότερες αρτηρίες στην καρδιά της πρωτεύουσας από την GoGordian

05/06/2020 17:33

Δύο μοναδικά νέα εμπορικά οικόπεδα ανακοίνωσε πρόσφατα η GoGordian στην περιοχή Αγ. Παύλου στην καρδιά της πρωτεύουσας. Τα δύο οικόπεδα, που βρίσκονται διαγώνια απέναντι το ένα στο άλλο, εμπίπτουν στην προνομιακή περιοχή του Αγ. Παύλου στη Λευκωσία, στα δημοτικά όρια του Δήμου Αγ. Δομετίου.

Τα δύο οικόπεδα εφάπτονται στη Λεωφ. Αγ. Παύλου, που αποτελεί την κεντρικότερη αρτηρία της περιοχής με την πιο ζωηρή κινητικότητα αφού φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και ανέσεων της συνοικίας. Βρίσκονται περίπου 490μ. μακριά από το Γυμνάσιο Αγ. Δομετίου και 200μ. από το Nicosia Race Club. Τα πολυπόθητα εμπορικά κομμάτια προσφέρουν μοναδική ορατότητα αφού εφάπτονται άμεσα στη δραστήρια αστική λεωφόρο αλλά παρέχουν και εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της πρωτεύουσας. Είναι πολύ κοντά σε πλειάδα ανέσεων όπως τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και άλλες υπηρεσίες. Και τα δύο οικόπεδα έχουν την πολεοδομική δυνατότητα για ανάπτυξη μέχρι και τέσσερις ορόφους συνολικού ύψους 17μ., με συντελεστή δόμησης 140%. Αποτελούν ιδανική επιλογή για κατασκευή γραφείων ή/και ευρύχωρων εμπορικών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, το πρώτο οικόπεδο με αριθμό αναφοράς 5488 μεγέθους 716τ.μ. προσφέρεται προς πώληση στην τιμή των €575,000, ενώ το δεύτερο φέρει τον αριθμό αναφοράς 5487 με εμβαδό 1,320τ.μ., και πωλείται στα €1,065,000.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα εν λόγω οικόπεδα μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω υπερσυνδέσμους:

Ref. 5488: https://bit.ly/2M12Va1

Ref. 5487 https://bit.ly/3ebVuZQ

Η GoGordian δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ακινήτων και διαθέτει μια ευρεία γκάμα ακινήτων σε ελκυστικές τιμές σε όλη την Κύπρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].